Accident pe DN1, cu trei autoturisme implicate

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Din primele verificări ale poliţiştilor, cauza preliminară a producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate, după ce un autoturism, care se deplasa pe sensul Ploieşti - Câmpina, a virat la stânga, spre Floreşti, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui alt autoturism, care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti.
UPDATE - O femeie de 49 de ani, cu dureri cervicale şi escoriaţii este transportată la Unitarea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

În urmă cu puţine momente pe DN1, pe raza localităţii Băicoi, pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti, la intersecţia spre Floreşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme implicate se aflau patru persoane, una singură dintre acestea fiind asistată medical.
ISU Prahova intervine la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Traficul este restricţionat pe o singură bandă pe sensul Câmpina - Ploieşti, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate, dar în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei Rutiere. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4010 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cvm 29.08.2018 18:52 Aceasta intersectie arata masura incompetentei autoritatilor actuale si, mai ales, a celor trecute pe la carma tarii. Nu cred ca exista an fara victime, chiar morti, din cauza unei intersectii absolut problematice. O pasarela sau pasaj ar fi solutia ideala. Daca chiar nu puteau asa ceva puteau incerca macar un giratoriu din ala de 2 lei si tot era o solutie mai buna!
  • Marian 30.08.2018 07:58 A început procedura pentru realizarea unui pasaj suprateran.

Actualitate

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

744 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.