CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, cu trei autoturisme implicate

- Actualitate -

Accident pe DN1, cu trei autoturisme implicate

UPDATE - Din primele verificări ale poliţiştilor, cauza preliminară a producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate, după ce un autoturism, care se deplasa pe sensul Ploieşti - Câmpina, a virat la stânga, spre Floreşti, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui alt autoturism, care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti.
UPDATE - O femeie de 49 de ani, cu dureri cervicale şi escoriaţii este transportată la Unitarea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

În urmă cu puţine momente pe DN1, pe raza localităţii Băicoi, pe sensul de mers Câmpina - Ploieşti, la intersecţia spre Floreşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme implicate se aflau patru persoane, una singură dintre acestea fiind asistată medical.
ISU Prahova intervine la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Traficul este restricţionat pe o singură bandă pe sensul Câmpina - Ploieşti, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate, dar în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei Rutiere. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


29 Aug 2018 16:51 4091 vizualizari


Comentarii


  • 30.08.2018 07:58 Marian A început procedura pentru realizarea unui pasaj suprateran.
  • 29.08.2018 18:52 cvm Aceasta intersectie arata masura incompetentei autoritatilor actuale si, mai ales, a celor trecute pe la carma tarii. Nu cred ca exista an fara victime, chiar morti, din cauza unei intersectii absolut problematice. O pasarela sau pasaj ar fi solutia ideala. Daca chiar nu puteau asa ceva puteau incerca macar un giratoriu din ala de 2 lei si tot era o solutie mai buna!
1030 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
744 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
975 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV