CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Filmul operațiunii de salvare de la Lacul Bisericii

- Social -

Vă prezentăm imaginile incidentului din această după-amiază de la Lacul Bisericii, cu cele trei persoane care au căzut în apă, precum și operațiunea de salvare. Sunt imagini filmate de camerele video amplasate în jurul Lacului Bisericii și care ne-au fost puse la dispoziție de Poliția Locală Câmpina.

O să vedeți cum copilul de 9 ani fuge de pe un ponton, de lângă mătușa sa, pe gheață, spre mijlocul lacului. Gheața cedează, iar copilul cade în apă. Femeia fuge după copil și cade și ea în apă. Apoi o să vedeți cum un tânăr care se afla pe malul lacului încearcă să-i ajute, dar pățește același lucru. Apoi, camerele de supraveghere au surprins venirea echipajelor ISU și întreaga operațiune de salvare.


03 Feb 2016 18:34 15435 vizualizari


Comentarii


  • 04.02.2016 21:57 Romi Ce face administratia locala (primarul, seful Politiei Locale, seful ADPP)? Unde este preventia? Intotdeauna se iau masuri dupa ce se intampla evenimente negative? Camerele din Parc Lac sunt monitorizate de Dispeceratul Politiei Locale! Un serviciu ineficient pleaca de la capacitatea de organizare si de conducere a unei institutii!
408 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1534 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1004 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV