Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Cornu 0-3

Sport (Categoria articolului)

Punctul obținut de poienari în etapa intermediară la Urlați ar fi putut fi începutul unui parcurs bun. Nu a fost să fie așa, poienarii împiedicându-se la revenirea pe teren propriu de CS Cornu, formație în fața căreia a cedat la scor de fort-fait.

Cornenii s-au impus cu un sec 3-0, prin golurile marcate de Puchea (min. 22), V. Sandu (min. 61), Filip (min. 72), la capătul unui joc cenușiu, care nu a strălucit și în care s-au putut vedea multe greșeli individuale.
Echipele aliniate la fluierul arbitrului Paul Manu, care a fost asistat de Diana Florea și Mădălina Crăciun, au fost următoarele:
Triumf Poiana Câmpina: Stroie - Georgescu, Rece, I. Dumitru, Bej, Bunea (60 D. Marin), Stan, Tandalache (76 Pop), R. Alexe, Dumitrache, Roman. Antrenori: Valentin Bunea, Alin Postolache.
CS Cornu: V. Georgescu (46 Cojocaru) - Chirilă (55 Ducu), Bârsănel, V. Sandu, I. Ștefan (88 Goran), Butoi, Baciu, Filip, Puchea (84 Vane), F. Mihai (76 Cârstian), I. Șovăială. Antrenori: Dragoș Mihalache - Florin Toader, Ionel Manea.
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasarea la Atletic Ploiești, iar CS Cornu va primi pe teren propriu vicita formației AFC Brebu.

2480 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

199 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

697 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

Alte stiri recente

594 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

277 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.