Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Cornu 0-3

Sport (Categoria articolului)

Punctul obținut de poienari în etapa intermediară la Urlați ar fi putut fi începutul unui parcurs bun. Nu a fost să fie așa, poienarii împiedicându-se la revenirea pe teren propriu de CS Cornu, formație în fața căreia a cedat la scor de fort-fait.

Cornenii s-au impus cu un sec 3-0, prin golurile marcate de Puchea (min. 22), V. Sandu (min. 61), Filip (min. 72), la capătul unui joc cenușiu, care nu a strălucit și în care s-au putut vedea multe greșeli individuale.
Echipele aliniate la fluierul arbitrului Paul Manu, care a fost asistat de Diana Florea și Mădălina Crăciun, au fost următoarele:
Triumf Poiana Câmpina: Stroie - Georgescu, Rece, I. Dumitru, Bej, Bunea (60 D. Marin), Stan, Tandalache (76 Pop), R. Alexe, Dumitrache, Roman. Antrenori: Valentin Bunea, Alin Postolache.
CS Cornu: V. Georgescu (46 Cojocaru) - Chirilă (55 Ducu), Bârsănel, V. Sandu, I. Ștefan (88 Goran), Butoi, Baciu, Filip, Puchea (84 Vane), F. Mihai (76 Cârstian), I. Șovăială. Antrenori: Dragoș Mihalache - Florin Toader, Ionel Manea.
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasarea la Atletic Ploiești, iar CS Cornu va primi pe teren propriu vicita formației AFC Brebu.

2190 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

237 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1206 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

119 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

106 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.