26 de medalii pentru AIKO Câmpina la Campionatul Național de Karate SKDUN

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a participat sâmbătă și duminică la Campionatul Național de Karate SKDUN, care a avut loc la București, în sala Apollo, cu un număr de 20 de sportivi. Elevii antrenorului Gabriel Timofte au obținut 26 de medalii, dintre care opt de aur, șase de argint și 12 de bronz, în urma acestor rezultate clasându-se în ierarhia pe echipe pe locul 6 la categoria copii și minicadeți și pe locul 10 la cadeți, juniori și tineret.

La competiție au participat 627 de sportivi de la 38 de cluburi din întreaga țară. Iată și rezultatele înregistrate de sportivii câmpineni: Ilina Bocioacă - locul 1 kata, locul 1 ippon kumite; Radu Bocioacă - locul 1 kata; Raul Chelaru - locul 3 kata, locul 3 ippon kumite; Alexandru Dico - locul 2 kata, locul 1 sambon kumite; Vlad Șendroiu - locul 3 kata, locul 2 sambon kumite; Ionuț Moș - locul 2 kata; Andrei Dimancea - locul 3 kata; Erik Nilă - locul 1 kata; Alicia Stoll - locul 3 kata; Bianca Tache - locul 2 kata; Laura Dinjos - locul 1 kata; Alin Stoian - locul 3 kata; Theodora Tătaru - locul 1 kata; Delia Miroiu - locul 3 kumite; Codruț Cristea - locul 2 kumite; Rareș Corneanu - locul 3 sambon kumite; Rareș Neagu - locul 1 kata; Raul Dumitrașcu - locul 3 kata, locul 3 sambon kumite; Rareș Hodoiu - locul 3 kata, locul 3 kumite; Antonio Chiriac - locul 2 Master.

5302 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1733 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.