Cisterna a fost repusă pe roți și dusă la Bănești. Circulația pe DN1 a fost reluată

Social (Categoria articolului)

Două ore și jumătate a durat operațiunea de ridicare a capului de tractor (cabina care a luat foc în urma accidentului din această dimineață, de pe DN1) și apoi repunerea pe roți a cisternei încărcate cu acid sulfuric. Operațiunea a fost executată cu o macara de mare tonaj. Capul de tractor, complet distrus de flăcări, a fost amplasat pe o platformă mobilă, iar cisternei i s-a atașat o altă cabină.

A fost o intervenție dificilă, având în vedere încărcătura vehiculului, dar operațiunea s-a încheiat cu bine. Cisterna a fost dusă la Bănești, pe un câmp, unde la această oră se realizarea transvazarea acidului sulfuric într-o altă cisternă adusă de la Covasna. Mai multe echipe de intervenție au însoțit vehiculul și supraveghează în continuare transferarea substanței toxice. 

Circulația pe DN1 a fost reluată după ce, timp de aproape 12 ore, a fost deviată prin municipiul Câmpina.

Citiți și:
O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat

Șoferul care și-a pierdut viața pe DN1, la Câmpina, în această dimineață, avea 34 de ani

Cisterna cu acid sulfuric va fi transportată pe un câmp din Bănești. 40 de locuințe și șase societăți comerciale sunt evacuate

4848 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.