Case distruse de incendii la Florești și Breaza

Social (Categoria articolului)

Pompierii prahoveni au intervenit astăzi la mai multe incendii izbucnite la proprietăți private din diverse localități ale județului. Două dintre cele mai puternice incendii s-au produs la două case din Florești și Breaza.

În comuna Florești, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, incendiul manifestându-se la acoperișul unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, au ars două camere ale imobilului și acoperișul, cauza declanșării incendiului fiind... flacăra de la aragaz. Cel de-al doilea incendiu, de la Breaza, din cartierul Nistorești, s-a produs în această seară. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, în sprijinul lor venind și SVSU Breaza. Incendiul a izbucnit la o casă particulară, existând riscul extinderii la un al doilea imobil. Suprafața afectată de foc este de 250 mp. Din fericire, nu există victime.

2725 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1314 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1021 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.