Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Am fi foarte curioși să aflăm ce l-a determinat pe președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, să aibă atitudinea incredibilă pe care a manifestat-o public în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Faptul că vine la ședințele Consiliului Local poate fi un semn bun pentru clasa politică locală, deși unii susțin că prezența liderului social-democraților câmpineni la ședințele Consiliului Local are un alt scop - supravegherea și intimidarea consilierilor din propriul partid. Noi nu credem așa ceva, dar atitudinea publică pe care  afișat-o Dan Mușat la cea mai recentă ședință a Consiliului Local ne-a dat serios de gândit.
În vreme ce Marian Nistor își apăra punctul de vedere după raportul privind concursul în urma căruia a devenit director al Pieței Centrale, lansând simultan un atac foarte dur la adresa primarului Alin Moldoveanu, în spatele său, Dan Mușat se strâmba, scotea limba, gesticula și vocifera. Și a mai avut astfel de derapaje pe parcursul ședinței. Nu știm dacă atitudinea liderului local al PSD avea legătura cu ceea ce spunea Marian Nistor, dacă gesturile erau adresate acestuia sau unor consilieri locali sau poate chiar primarului. Oricum, asemenea gesturi au fost complet deplasate.

3871 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Uimit 05.04.2022 15:03 Asistam in ultima perioada la o tiganie fara margini si de neinteles.Este campanie ,reglari de conturi ?Mai publicati o data lista cu salariile si indemnizatiile celor ce se cred conducatori si comparati-o cu cei din mediul privat ce produc banii de consum ai bugetarilor. Nici o lucrare terminata sau inceputa ,din faimoasele promisiuni.Se tine cu dintii de posturi ce asigura salarii fabuloase ,de ce intervine judetul sa stopeze tigania?
  • Ionut 05.04.2022 20:05 Cine sunt acei ''unii care sustin''? Eu cred ca tu te ascunzi in spatele lor.
  • Anonim 06.04.2022 12:22 Aveti dreptate, dle Uimit! Salariile astea fabuloase si nemeritate ale bugetarilor sunt pe spatele sutelor de salariati din mediul privat pe minim pe economie care nu-si permit sa mearga la mare o data pe an cu copii! RUSINE sa le fie!

Actualitate

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1066 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.