Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Am fi foarte curioși să aflăm ce l-a determinat pe președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, să aibă atitudinea incredibilă pe care a manifestat-o public în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Faptul că vine la ședințele Consiliului Local poate fi un semn bun pentru clasa politică locală, deși unii susțin că prezența liderului social-democraților câmpineni la ședințele Consiliului Local are un alt scop - supravegherea și intimidarea consilierilor din propriul partid. Noi nu credem așa ceva, dar atitudinea publică pe care  afișat-o Dan Mușat la cea mai recentă ședință a Consiliului Local ne-a dat serios de gândit.
În vreme ce Marian Nistor își apăra punctul de vedere după raportul privind concursul în urma căruia a devenit director al Pieței Centrale, lansând simultan un atac foarte dur la adresa primarului Alin Moldoveanu, în spatele său, Dan Mușat se strâmba, scotea limba, gesticula și vocifera. Și a mai avut astfel de derapaje pe parcursul ședinței. Nu știm dacă atitudinea liderului local al PSD avea legătura cu ceea ce spunea Marian Nistor, dacă gesturile erau adresate acestuia sau unor consilieri locali sau poate chiar primarului. Oricum, asemenea gesturi au fost complet deplasate.

3344 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Uimit 05.04.2022 15:03 Asistam in ultima perioada la o tiganie fara margini si de neinteles.Este campanie ,reglari de conturi ?Mai publicati o data lista cu salariile si indemnizatiile celor ce se cred conducatori si comparati-o cu cei din mediul privat ce produc banii de consum ai bugetarilor. Nici o lucrare terminata sau inceputa ,din faimoasele promisiuni.Se tine cu dintii de posturi ce asigura salarii fabuloase ,de ce intervine judetul sa stopeze tigania?
  • Ionut 05.04.2022 20:05 Cine sunt acei ''unii care sustin''? Eu cred ca tu te ascunzi in spatele lor.
  • Anonim 06.04.2022 12:22 Aveti dreptate, dle Uimit! Salariile astea fabuloase si nemeritate ale bugetarilor sunt pe spatele sutelor de salariati din mediul privat pe minim pe economie care nu-si permit sa mearga la mare o data pe an cu copii! RUSINE sa le fie!

Actualitate

11 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

159 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.

Alte stiri recente

414 vizualizari
26 ian. 2023 18:34

Comunicat de presă privind închiderea proiectului ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbări climatice în Câmpina”

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, anunță încheierea proiectului ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbări climatice în municipiul Câmpina”, finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014 - 2021, prin Programul Ro-Mediu pentru care Operator de Program este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor,.

2995 vizualizari
25 ian. 2023 10:34

Minutul de... istorie locală. Sediul Primăriei interbelice

Rămânem fideli principiului nostru de a veni periodic în fața dumneavoastră cu rubrici noi, cu emisiuni noi, cu informații interesante și, poate, mai puțin cunoscute. Așa a luat naștere și Minutul de... istorie locală, o rubrică prin care dorim să vă prezentăm, într-un fel, Câmpina de ieri și de azi. Este un demers strict jurnalistic, scopul fiind acela de a păstra în memoria comunității frânturi din istoria localității.