CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

- Actualitate -

Am fi foarte curioși să aflăm ce l-a determinat pe președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, să aibă atitudinea incredibilă pe care a manifestat-o public în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Faptul că vine la ședințele Consiliului Local poate fi un semn bun pentru clasa politică locală, deși unii susțin că prezența liderului social-democraților câmpineni la ședințele Consiliului Local are un alt scop - supravegherea și intimidarea consilierilor din propriul partid. Noi nu credem așa ceva, dar atitudinea publică pe care  afișat-o Dan Mușat la cea mai recentă ședință a Consiliului Local ne-a dat serios de gândit.
În vreme ce Marian Nistor își apăra punctul de vedere după raportul privind concursul în urma căruia a devenit director al Pieței Centrale, lansând simultan un atac foarte dur la adresa primarului Alin Moldoveanu, în spatele său, Dan Mușat se strâmba, scotea limba, gesticula și vocifera. Și a mai avut astfel de derapaje pe parcursul ședinței. Nu știm dacă atitudinea liderului local al PSD avea legătura cu ceea ce spunea Marian Nistor, dacă gesturile erau adresate acestuia sau unor consilieri locali sau poate chiar primarului. Oricum, asemenea gesturi au fost complet deplasate.


03 Apr 2022 22:53 4171 vizualizari



Comentarii






  • 06.04.2022 12:22 Anonim Aveti dreptate, dle Uimit! Salariile astea fabuloase si nemeritate ale bugetarilor sunt pe spatele sutelor de salariati din mediul privat pe minim pe economie care nu-si permit sa mearga la mare o data pe an cu copii! RUSINE sa le fie!
  • 05.04.2022 20:05 Ionut Cine sunt acei ''unii care sustin''? Eu cred ca tu te ascunzi in spatele lor.
  • 05.04.2022 15:03 Uimit Asistam in ultima perioada la o tiganie fara margini si de neinteles.Este campanie ,reglari de conturi ?Mai publicati o data lista cu salariile si indemnizatiile celor ce se cred conducatori si comparati-o cu cei din mediul privat ce produc banii de consum ai bugetarilor. Nici o lucrare terminata sau inceputa ,din faimoasele promisiuni.Se tine cu dintii de posturi ce asigura salarii fabuloase ,de ce intervine judetul sa stopeze tigania?
2514 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2619 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1475 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5560 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV