Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Am fi foarte curioși să aflăm ce l-a determinat pe președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, să aibă atitudinea incredibilă pe care a manifestat-o public în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Faptul că vine la ședințele Consiliului Local poate fi un semn bun pentru clasa politică locală, deși unii susțin că prezența liderului social-democraților câmpineni la ședințele Consiliului Local are un alt scop - supravegherea și intimidarea consilierilor din propriul partid. Noi nu credem așa ceva, dar atitudinea publică pe care  afișat-o Dan Mușat la cea mai recentă ședință a Consiliului Local ne-a dat serios de gândit.
În vreme ce Marian Nistor își apăra punctul de vedere după raportul privind concursul în urma căruia a devenit director al Pieței Centrale, lansând simultan un atac foarte dur la adresa primarului Alin Moldoveanu, în spatele său, Dan Mușat se strâmba, scotea limba, gesticula și vocifera. Și a mai avut astfel de derapaje pe parcursul ședinței. Nu știm dacă atitudinea liderului local al PSD avea legătura cu ceea ce spunea Marian Nistor, dacă gesturile erau adresate acestuia sau unor consilieri locali sau poate chiar primarului. Oricum, asemenea gesturi au fost complet deplasate.

3589 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Uimit 05.04.2022 15:03 Asistam in ultima perioada la o tiganie fara margini si de neinteles.Este campanie ,reglari de conturi ?Mai publicati o data lista cu salariile si indemnizatiile celor ce se cred conducatori si comparati-o cu cei din mediul privat ce produc banii de consum ai bugetarilor. Nici o lucrare terminata sau inceputa ,din faimoasele promisiuni.Se tine cu dintii de posturi ce asigura salarii fabuloase ,de ce intervine judetul sa stopeze tigania?
  • Ionut 05.04.2022 20:05 Cine sunt acei ''unii care sustin''? Eu cred ca tu te ascunzi in spatele lor.
  • Anonim 06.04.2022 12:22 Aveti dreptate, dle Uimit! Salariile astea fabuloase si nemeritate ale bugetarilor sunt pe spatele sutelor de salariati din mediul privat pe minim pe economie care nu-si permit sa mearga la mare o data pe an cu copii! RUSINE sa le fie!

Actualitate

730 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

1539 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

91 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

703 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.