Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Am fi foarte curioși să aflăm ce l-a determinat pe președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, să aibă atitudinea incredibilă pe care a manifestat-o public în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Faptul că vine la ședințele Consiliului Local poate fi un semn bun pentru clasa politică locală, deși unii susțin că prezența liderului social-democraților câmpineni la ședințele Consiliului Local are un alt scop - supravegherea și intimidarea consilierilor din propriul partid. Noi nu credem așa ceva, dar atitudinea publică pe care  afișat-o Dan Mușat la cea mai recentă ședință a Consiliului Local ne-a dat serios de gândit.
În vreme ce Marian Nistor își apăra punctul de vedere după raportul privind concursul în urma căruia a devenit director al Pieței Centrale, lansând simultan un atac foarte dur la adresa primarului Alin Moldoveanu, în spatele său, Dan Mușat se strâmba, scotea limba, gesticula și vocifera. Și a mai avut astfel de derapaje pe parcursul ședinței. Nu știm dacă atitudinea liderului local al PSD avea legătura cu ceea ce spunea Marian Nistor, dacă gesturile erau adresate acestuia sau unor consilieri locali sau poate chiar primarului. Oricum, asemenea gesturi au fost complet deplasate.

2808 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Uimit 05.04.2022 15:03 Asistam in ultima perioada la o tiganie fara margini si de neinteles.Este campanie ,reglari de conturi ?Mai publicati o data lista cu salariile si indemnizatiile celor ce se cred conducatori si comparati-o cu cei din mediul privat ce produc banii de consum ai bugetarilor. Nici o lucrare terminata sau inceputa ,din faimoasele promisiuni.Se tine cu dintii de posturi ce asigura salarii fabuloase ,de ce intervine judetul sa stopeze tigania?
  • Ionut 05.04.2022 20:05 Cine sunt acei ''unii care sustin''? Eu cred ca tu te ascunzi in spatele lor.
  • Anonim 06.04.2022 12:22 Aveti dreptate, dle Uimit! Salariile astea fabuloase si nemeritate ale bugetarilor sunt pe spatele sutelor de salariati din mediul privat pe minim pe economie care nu-si permit sa mearga la mare o data pe an cu copii! RUSINE sa le fie!

Actualitate

19 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1106 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

113 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

208 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.