Cupa României, faza județeană, finala. Avancronica

Sport (Categoria articolului)

Programată inițial marți, 4 mai, amânată pentru miercuri, în cele din urmă finala fazei județene a Cupei României va avea loc joi, 6 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieși și va opune formațiile CS Blejoi, câștigătoarea campionatului Ligii A, și CSO Plopeni.

joi, 6 iunie, ora 17.30
Ploiești, stadion "Ilie Oană": CS Blejoi - CSO Plopeni
Locurile ocupate în clasament: CS Blejoi - locul 1, Liga A; CSO Plopeni - locul 4, Liga A.
În ultima etapă din campionat: CS Blejoi - Tinerețea Izvoarele 9-0; Avântul Măneciu - CSO Plopeni 0-3.
Parcursul din Cupa României: CS Blejoi - 6-3 cu CS Mănești, în optimi; 7-2 cu AS Tufeni, în sferturi; 3-2 cu Tricolorul Breaza, în semifinale; CSO Plopeni - 3-2 cu CS Scorțeni Bordeni, în 16-imi; 6-0 cu Unirea Urlați, în optimi; 4-0 cu CSC Berceni, în sferturi; 5-0 cu FC Bănești, în semifinale.
În ediția precedentă a Cupei României: CS Blejoi - 0-2 cu CS Păulești, în finală; CSO Plopeni - 3-3, 2-4 la lovituri de departajare cu Viitorul Puchenii Mari, în 16-imi de finală.
Precedentele finale ale fazei județene a Cupei României:
11 iunie 2014, Strejnic: Petrolistul Boldești - Astra II Ploiești 0-1.
9 iunie 2015, Ploiești, stadion "Astra": CS Păulești - FC Bănești 2-0.
8 iunie 2016, Ploiești, stadion "Astra": CSO Plopeni - CS Păulești 2-3.
7 iunie 2017, Ploiești, stadion "Ilie Oană": Petrolul Ploiești - CS Păulești 2-0.
16 iunie 2018, Ploiești, stadion "Ilie Oană": CS Păulești - CS Blejoi 2-0.
Arbitri: Ovidiu Oprea - Louis Oprescu, Mircea Rusu - Mădălin Dicu. Observatori: Silviu Crângașu, Cătălin Popescu.

3020 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2287 vizualizari
17 iun. 2019 18:39

Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

3042 vizualizari
17 iun. 2019 16:57

Atleta câmpineancă Ioana Plăvan, în lotul echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

La Complexul Olimpic de la Izvorani a avut loc luni dimineață, în prezența președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene, care vor avea loc la Minsk (Belarus), în perioada 21 - 30 iunie. Printre cei 21 de atleți care fac parte din echipa de 123 de sportivi a României se numără și o câmpineancă - atleta Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, legitimată până de curând la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în prezent la Gloria Buzău pentru că în Câmpina nu s-a găsit nicăieri loc pentru o asemenea performeră.

Alte stiri recente

628 vizualizari
18 iun. 2019 22:24

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

1753 vizualizari
18 iun. 2019 20:14

Lacăt pe poarta terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina. O eroare de proiectare împiedică finalizarea investiției

3 comentarii

Se întâmplă în Câmpina unele lucruri pe care nici nu știm cum să le mai catalogăm. Aproape că nu este lucrare realizată de administrația locală și plătită din bani publici la care să nu apară probleme. Astăzi vă prezentăm situația terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia. Amenajarea acestui teren este gata de anul trecut, mai trebuie aplicată doar suprafața acrilică. Numai că, iată, am trecut de jumătatea lui iunie 2019 și lucrarea nu se mai termină, astfel încât să se poată face recepția tehnică. Din câte se pare, la mijloc este o eroare de proiectare care nu a fost îndreptată la timp. Proiectul prevede ca suprafața acrilică să fie de... 4 mm, aplicată pe beton.