CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Miercuri, 26 septembrie, va fi inaugurat skatepark-ul de la Câmpina

- Actualitate -

Miercuri, 26 septembrie, va fi inaugurat skatepark-ul de la Câmpina

Așteptarea a luat sfârșit. Skatepark-ul de la Câmpina a fost finalizat, iar miercuri va fi inaugurat. Primii care vor testa noul skatepark vor fi membrii Școlii de Role AMB.

Inaugurarea va avea loc la ora 14.00, iar pentru cei interesați vă reamintim că skatepark-ul este situat pe Strada Podului (de la Bulevardul Culturii în jos, spre parc). Primăria Câmpina îi invită la inaugurare pe tinerii care iubesc sporturile extreme, singura condiție fiind aceea ca ei să poarte echipament adecvat de protecție pentru a le fi permisă participarea la demonstrații. (video, primarul Horia Tiseanu)
Skatepark-ul de la Câmpina a costat 406.885 lei fără TVA și a fost realizat de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, banii fiind alocați de la bugetul local. Mai mulți copii și tineri din Câmpina au colorat skatepark-ul pentru a-l face cât mai atractiv.


25 Sep 2018 21:14 4700 vizualizari


Comentarii


116 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
327 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1095 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2111 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV