Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

”Ar fi trebuit să fie a doua licitație pentru ștrandul de la Casa Tineretului, dar nu s-a prezentat nimeni. E jenant ce se întâmplă... Vă cer un punct de vedere, poate chiar un vot de principiu, dacă modificăm condițiile pentru a-l scoate din nou la licitație sau ne asumăm noi o investiție în acest ștrand, pe care ar putea să-l gestioneze apoi Clubul Sportiv”, a fost esența spuselor consilierului local Cosmin Raț. Principalele modificări vizate pentru o eventuală nouă licitație se referă la suma minimă pe care viitorul concesionar ar trebui s-o investească, valoarea prevăzută acum fiind 250.000 euro, dar și durata concesiunii, în sensul măririi acesteia de la 25 ani, cât este acum, la 35 ani sau chiar 49 ani.
Discuțiile nu au fost prea productive. ”N-avem bani este ceea ce tot auzim, așa că eu personal cred că este necesară schimbarea condițiilor și o nouă licitație”, a spus consilierul Valentin Crețu.
”Aici nu e șezătoare... Dacă aveți o idee, faceți un proiect și veniți cu el să-l discutăm”, a spus consilierul Dan Nica, acesta neștiinf, probabil, că rolul Consiliului Local nu este doar acela de a aproba proiecte de hotărâre, ci și de a dezbate/discuta probleme ale localității. 
În principiu, cel mai probabil, consilierul Cosmin Raț va veni cât de curând cu un proiect prin care să fie modificate condițiile concesionării ștrandului și organizarea unei noi licitații. Cert este că, și în urma acestor discuții din Consiliul Local, este evident că și anul 2024 va fi unul în care în Câmpina nu va exista niciun ștrand public!

(Foto cu caracter ilustrativ - ștrandul de la Casa Tineretului în vara anului 2013)

2243 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bujorel Stănică 10.12.2023 06:49 Mergem la Brașov sau la București. Acolo sau găsit oameni cu bani sa facă ceva și pentru populație..Ce me trebuie nouă ștranduri, parcări,etc. Merge și asa,de ani de zile...

Actualitate

610 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

787 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

666 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1598 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: