CONTACT

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

- Actualitate -

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

”Ar fi trebuit să fie a doua licitație pentru ștrandul de la Casa Tineretului, dar nu s-a prezentat nimeni. E jenant ce se întâmplă... Vă cer un punct de vedere, poate chiar un vot de principiu, dacă modificăm condițiile pentru a-l scoate din nou la licitație sau ne asumăm noi o investiție în acest ștrand, pe care ar putea să-l gestioneze apoi Clubul Sportiv”, a fost esența spuselor consilierului local Cosmin Raț. Principalele modificări vizate pentru o eventuală nouă licitație se referă la suma minimă pe care viitorul concesionar ar trebui s-o investească, valoarea prevăzută acum fiind 250.000 euro, dar și durata concesiunii, în sensul măririi acesteia de la 25 ani, cât este acum, la 35 ani sau chiar 49 ani.
Discuțiile nu au fost prea productive. ”N-avem bani este ceea ce tot auzim, așa că eu personal cred că este necesară schimbarea condițiilor și o nouă licitație”, a spus consilierul Valentin Crețu.
”Aici nu e șezătoare... Dacă aveți o idee, faceți un proiect și veniți cu el să-l discutăm”, a spus consilierul Dan Nica, acesta neștiinf, probabil, că rolul Consiliului Local nu este doar acela de a aproba proiecte de hotărâre, ci și de a dezbate/discuta probleme ale localității. 
În principiu, cel mai probabil, consilierul Cosmin Raț va veni cât de curând cu un proiect prin care să fie modificate condițiile concesionării ștrandului și organizarea unei noi licitații. Cert este că, și în urma acestor discuții din Consiliul Local, este evident că și anul 2024 va fi unul în care în Câmpina nu va exista niciun ștrand public!

(Foto cu caracter ilustrativ - ștrandul de la Casa Tineretului în vara anului 2013)


09 Dec 2023 19:08 2289 vizualizari


Comentarii






  • 10.12.2023 06:49 Bujorel Stănică Mergem la Brașov sau la București. Acolo sau găsit oameni cu bani sa facă ceva și pentru populație..Ce me trebuie nouă ștranduri, parcări,etc. Merge și asa,de ani de zile...
4 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2180 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2042 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2253 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV