CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Târgul Mierii Câmpina 2024 va avea loc în perioada 16-18 februarie, la Casa Tineretului

- Eveniment -

Târgul Mierii Câmpina 2024 va avea loc în perioada 16-18 februarie, la Casa Tineretului

Cea de-a XVII-a ediție a Târgului Mierii de la Câmpina, manifestare devenită o tradiție pentru orașul cu cele mai multe zile însorite din an din România, se va desfășura în perioada 16-18 februarie 2024. Târgul este organizat de Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”, în colaborare cu administrația locală.

Este un târg de miere, utilaje și echipamente apicole la care participă zeci de apicultori, atât producători individuali, cât și firme de profil din mai multe zone ale țării. Standurile apicultorilor se vor afla, ca de obicei, în incinta Casei Tineretului, în holul mare de la parter, în holul de la etaj, dar și pe platoul din fața instituției și în parcarea din spatele acesteia.
Târgul Mierii de la Câmpina este una dintre cele mai importante manifestări de acest gen din țară și una dintre cele mai longevive - pe locul al doilea după Târgul Național al Mierii de la București, ajuns la cea de-a XXVI-a ediție, doar că acest târg din Capitală se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna.
Expozanții prezenți la Câmpina – apicultori și firme specializate – își vor etala toată gama de produse, de la cele apicole obținute direct din stupină, până la siropuri 100% naturale, cosmetice, lumânări și alte produse care au la bază mierea, ceara, propolisul și lăptișorul de matcă. Vor fi prezentate și produse dedicate apicultorilor - stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.
Dincolo de evenimentul în sine, Târgul Mierii a fost și rămâne o pledoarie pentru o alimentație sănătoasă, fiind binecunoscute beneficiile mierii ca produs alimentar, dar și ca medicament.
Vom reveni cu programul manifestării și ultimele noutăți legate de acest eveniment care pune Câmpina la loc de frunte pe harta apiculturii românești.


21 Jan 2024 12:29 3401 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1758 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4736 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1385 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1404 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV