Medalie de argint pentru atletismul câmpinean la hexatlon

Sport (Categoria articolului)

La București, în sala de atletism a Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”, a avut loc timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatul Național de Probe Combinate la seniori, tineret și juniori. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, și-a demonstrat din nou valoarea, reușind să obțină o foarte valoroasă medalie de argint la categoria juniori III în proba de hexatlon.

Performanța a fost realizată de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care s-a clasat pe locul al doilea, devenind vicecampion național, în proba de hexatlon, cu 3.196 puncte. Tânărul sportiv câmpinean, care are numai 14 ani, a câștigat proba de săritură în înălțime (1,59m), a ocupat locul secund în probele de 60m (7,86s), săritură în lungime (5,59m) și 60m garduri (9,41s), dar a avut doar al patrulea loc la 1.000m (3.22.05min) și al șaselea la aruncarea greutății (10,50m). Rezultate mai bune în aceste ultime două probe i-ar fi putut aduce chiar titlul național, dar și medalia de argint obținută este extrem de valoroasă. Felicitări sportivului și antrenoarei sale!

5695 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

874 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

609 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

994 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

1075 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

2 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.