Aproape o sută de familii din Șotrile au rămas fără curent electric după vântul puternic de noaptea trecută

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică a fost cod portocaliu de vânt puternic în mai multe zone ale județului Prahova.

Astfel, după cum a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, aproape o sută de familii din Șotrile au rămas fără curent electric, după vântul puternic de noaptea trecută. De asemenea, a rămas fără curent electric și o microhidrocentrală din punctul Prislop, în zona Valea Doftanei. Echipele Electrica sunt pe teren pentru remedierea avariilor.
Aceeași sursă a mai precizat că, de asemenea, pompierii militari au fost solicitați la șase intervenții, pentru degajarea unor copaci căzuți - două cazuri la Sinaia și patru la Măneciu, într-unul dintre acestea din urmă fiind avariată și o mașină.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2115 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1859 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

670 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.