CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Piţigoi (PMP) are cele mai mari şanse să fie viceprimarul Câmpinei

- Actualitate -

Adrian Piţigoi (PMP) are cele mai mari şanse să fie viceprimarul Câmpinei

UPDATE - Din informațiile noastre, Adrian Pițigoi va fi votat ca viceprimar nu doar de consilierii PNL Câmpina, ci și de cei din PSD, cărora conducerea județeană a partidului le-a recomandat să-l susțină pe reprezentantul PMP. În aceste condiții, Pițigoi ar ieși viceprimar cu 17 voturi (8 de la PNL, 7 de la PSD și 2 de la propriul partid). Totuși, având în vedere că votul este secret și că Adrian Pițigoi nu este agreat de toată lumea, s-ar putea ca numărul voturilor să fie ceva mai mic.

În urmă cu câteva zile, am iniţiat pe site-ul nostru un sondaj de opinie referitor la funcția de viceprimar a municipiului. Un sondaj la care au răspuns mai mulți cititori. Vă prezentăm rezultatele cu precizarea că, probabil, realitatea va fi alta mâine, la ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina și de alegere a viceprimarului.

Reamintim că întrebarea noastră a fost "cine aţi dori să fie viceprimarul Câmpinei?", iar dumneavoastră aţi răspuns astfel:
Daniel Ioniţă (ALDE) - 37 voturi
Ion Dragomir (PSD) - 35 voturi
Adrian Piţigoi (PMP) - 29 voturi
Elena Albu (PNL) - 28 voturi
Constantin Cândea (PSD) - 20 voturi
Dragomir Enache (PNL) - 10 voturi
Altul - 14 voturi.

Aşadar, acestea sunt rezultatele sondajului nostru. Acum, să analizăm puțin lucrurile din... teren. Plecăm de la structura Consiliului Local. PNL are 8 consilieri, PSD - 7, ALDE - 2, PMP - 2.
PNL, adică partidul primarului Horia Tiseanu, are nevoie de majoritate în CL și o poate face ori cu PMP, ori cu ALDE. Dacă erau două funcții de viceprimar, o putea face cu amândouă partidele, probabil. Rămâne ca pentru proiectele unde este necesar votul a două treimi din numărul consilierilor să se obţină şi acordul PSD (unei părți din PSD, probabil acea parte cu care Tiseanu discută direct și care este reprezentată de Constantin Cândea).
Noi credem că Adrian Pițigoi va fi viitorul viceprimar al Câmpinei și nu Daniel Ioniță. Fie și pentru faptul că Horia Tiseanu are deja o înţelegere (scrisă, sub formă de protocol, lucru mai puțin cunoscut) cu Adrian Piţigoi. Și mai are consilieri care vor vota așa cum li se spune. Și mai are și mână liberă de la liderii PNL Prahova de a-și alege singur viceprimarul, indiferent de ceea ce se întâmplă la județ. Așa că, Adrian Pițigoi are drumul deschis spre Cabinetul 2 din Casa cu Grifoni. Iar Câmpina va fi din nou un caz aparte în politica și administrația județului. Vă reamintim că atât la nivelul Consiliului Local Ploiești, cât și la nivelul Consiliului Județean Prahova, PNL a cam rămas de unul singur, pentru că s-a încheiat alianța PSD - ALDE - PMP. Doar la Câmpina va fi altfel. În mai puțin de 24 de ore, lucrurile se lămuresc. Şi apoi câmpinenii ar trebui să simtă că se apucă cineva de treabă şi pentru ei!


23 Jun 2016 22:15 6603 vizualizari



Comentarii






  • 24.06.2016 10:38 Sergiu Si PSD Votează cu Pițigoi?!?! Înseamnă ca mergem spre dezastru....
466 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV