"Van Damme" a comis-o din nou. A spart geamurile Pieței Centrale Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Miercuri, în jurul orei 9.30, "Van Damme" era din nou în zona pieței. I se dăduse drumul de la Spitalul Voila, fără să fie anunțați polițiștii. A fost chemată Poliția Municipală, iar un echipaj l-a ridicat și l-a dus la sediul instituției.

Marți seară, în jurul orei 21.40, o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a spart cu o lopată geamurile Pieței Centrale Câmpina - 12 geamuri și ușa laterală. Polițiștii au identificat persoana respectivă pe baza înregistrărilor camerelor video de supraveghere montate la piață. Este vorba despre un individ cunoscut în Câmpina sub porecla "Van Damme", cu antecedente penale. Încă din timpul nopții a fost reținut și internat la Spitalul de Psihiatrie Voila, fiind băut, plin de sânge și extrem de agitat.

În cursul dimineții, la Piața Centrală se făcea curățenie după dezastrul de marți seară. Conducerea Serviciului Public de Exploatare și Administrare a Pieței Centrale a decis ca, temporar, în locul geamurilor sparte să pună folie de protecție, iar apoi să demareze procedura de achiziție publică pentru cumpărarea și montarea de geamuri noi, asta și în funcție de fondurile disponibile. Dar probabil că se va găsi o soluție pentru rezolvarea problemei.
În ceea ce-l privește pe "Van Damme", potrivit polițiștilor, ar putea fi acuzat de distrugere și tulburarea liniștii publice, în funcție și de ceea ce vor spune medicii cu privire la sănătatea lui mintală. Oricum, "Van Damme" este cunoscut cu antecedente penale, cea mai gravă faptă pe care a săvârșit-o fiind violarea unei tinere, sub amenințarea cuțitului, în vara anului 2014. A fost atunci arestat și condamnat pentru lipsire de libertate și viol la cinci ani și patru luni de închisoare. În noiembrie 2018 a fost eliberat condiționat prin decizie a Tribunalului Prahova și i s-a stabilit un termen de supraveghere până în februarie 2019. De atunci a mai fost amendat pentru tulburarea liniștii publice, ultima sancțiune fiind aplicată de Poliția Locală Câmpina chiar săptămâna trecută.

8361 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1432 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

676 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.