Un tânăr din Alba a furat două telefoane mobile și un portofel de la o fermă din Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 21 martie 2022, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către administratorul unei ferme din comună despre faptul că un bărbat care lucra la această fermă ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 martie, bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a prezentat la ferma în cauză, dorind să lucreze. La data de 21 martie,, profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2038 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)