Un tânăr din Alba a furat două telefoane mobile și un portofel de la o fermă din Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 21 martie 2022, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către administratorul unei ferme din comună despre faptul că un bărbat care lucra la această fermă ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 martie, bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a prezentat la ferma în cauză, dorind să lucreze. La data de 21 martie,, profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2098 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

485 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

1850 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

1659 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

2552 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.