Un tânăr din Alba a furat două telefoane mobile și un portofel de la o fermă din Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 21 martie 2022, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către administratorul unei ferme din comună despre faptul că un bărbat care lucra la această fermă ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 martie, bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a prezentat la ferma în cauză, dorind să lucreze. La data de 21 martie,, profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2316 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

951 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

1043 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

2 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

854 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

588 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: