Un tânăr din Alba a furat două telefoane mobile și un portofel de la o fermă din Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 21 martie 2022, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către administratorul unei ferme din comună despre faptul că un bărbat care lucra la această fermă ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 martie, bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a prezentat la ferma în cauză, dorind să lucreze. La data de 21 martie,, profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2256 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1127 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2162 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

233 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1141 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.