CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe 5 mai 2021 încep cursurile unei noi promoții de elevi la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

- Actualitate -

Pe 5 mai 2021 încep cursurile unei noi promoții de elevi la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

După sesiunea de admitere din perioada martie - aprilie 2021, pe 5 mai încep cursurile unei noi promoții de elevi la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Conducerea școlii a transmis elevilor o serie de recomandări, inclusiv legate de noul coronavirus, cei care doresc având posibilitatea să se vaccineze prin intermediul școlii, la începerea anul școlar. Precizăm faptul că elevii admiși vor fi împărțiți în două serii. Prima serie se va prezenta la cursuri, în timp ce a doua serie va face practică la sediile inspectoratelor județene din teritoriu, pentru ca apoi lucrurile să se inverseze.

7.248 de candidați s-a înscris la admiterea din primăvara acestui an pentru Școala de Poliție de la Câmpina, pentru cele 1.283 locuri scoase la concurs (din care 25 locuri au fost pentru romi și 15 pentru alte minorități). După susținerea probei de evaluare a aptitudinilor fizice, 4.793 candidați au intrat la proba scrisă, dintre care 69 candidați la locurile destinate romilor, 39 candidați la locurile pentru alte minorități și 4.685 candidați la locurile generale. La proba scrisă, cel mai mare punctaj obținut a fost 83 puncte, iar ultima medie cu care s-a intrat - 59 puncte - a fost obținută de 118 candidați, dintre care doar 9 au fost declarați admiși. Departajarea s-a făcut în funcție de nota la limba română obținută la bacalaureat, apoi nota de la proba scrisă a profilului la bacalaureat, apoi nota la proba scrisă la alegere de la bac, apoi media din liceu de la limba străină aleasă și pentru admiterea la Școala de Poliție.

Vă reamintim că, din cele 1.283 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 1.160 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 15 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 5 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS), 4 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 30 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), 2 locuri pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale (DGAESRI), 10 locuri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), 3 locuri la Direcția Generală de Logistică (DGL), 8 locuri la Direcția Secretariat General (DSG), 40 locuri la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazei de Date (DEPABD), un loc la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (DGCTI) și 3 locuri la Centru de Formare Inițială și Continuă al MAI (CFIC).
Cursurile de la Școala de Poliție durează cinci luni, ca și perioada de practică. Ceremonia de absolvire a acestei promoții va avea loc în martie 2022.


04 May 2021 20:02 6684 vizualizari



Comentarii






  • 06.05.2021 10:14 Ion Fiți mai explicit cu împărțirea în cele două serii...o serie va pleca în practică fără a beneficia de un minimum de cunoștințe teoretice? Cel puțin așa rezultă din articolul dvs. ...
422 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2541 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2648 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1493 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV