Din 25 iunie începe ”Caraimanul Kids Cup”, competiție ajunsă la a VII-a ediție

Sport (Categoria articolului)

Evenimentul a câștigat încrederea și popularitatea în rândul comunității și a devenit o adevărată sărbătoare a copilăriei și mișcării. În fiecare an, turneul atrage mai multe echipe participante și tot mai mulți copii, ceea ce demonstrează succesul și importanța acestui eveniment pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. Atmosfera din cadrul competiției este plină de bucurie și entuziasm, iar organizatorii depun toate eforturile pentru a crea o experiență armonioasă pentru cei mici.

Caraimanul Kid's Cup a fost inițiat în anul 2018 de către ACS Caraimanul Bușteni, cu scopul de a încuraja activitatea sportivă în rândul copiilor și juniorilor, de a oferi o platformă de competiție pentru aceștia și de a dezvolta relații sportive și prietenii între participanți. Succesul înregistrat în edițiile precedente a motivat organizatorii să transforme acest turneu într-un eveniment de referință pentru fotbalul juvenil, precum și într-o tradiție a stațiunii de pe Valea Prahovei.
La ediția din 2023 a competiției, cea de-a saptea desfășurată până acum, s-au înscris peste de 60 de echipe din diverse orașe, printre care București, Constanța, Caracal, Bacău, Focșani, Brașov, Valu lui Traian, Codlea, Ploiești, reușind să adune peste 700 de copii entuziaști. Turneul se desfășoară în etape, în perioada 25 iunie -2 iulie 2023 pe stadionul din Bușteni.
ACS Caraimanul Bușteni și Primăria orașului Bușteni demonstrează, prin organizarea acestui turneu, angajamentul lor față de dezvoltarea și promovarea sportului în rândul copiilor și tinerilor. Caraimanul Kid's Cup continuă să ofere o platformă de competiție și oportunitatea de a-și demonstra abilitățile sportive celor mici, contribuind la formarea unei noi generații de fotbaliști talentați și pasionați.

2160 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.