Liga A Prahova. AFC Brebu - Tricolorul Breaza 1-2

Sport (Categoria articolului)

O partidă foarte așteptată din campionatul județean a avut loc sâmbătă după-amiază la Brebu, acolo unde a poposit liderul Tricolorul Breaza.

A fost un joc antrenant, spectaculos, peste media campionatului, ambele echipe oferind un spectacol sportiv agreabil. După o primă repriză albă, în care a fost evidențiată o singură ocazie mai mare a brebenilor - o bară în minutul 14, în chiar primul minut al reprizei secund, gazdele au beneficiat de un penalty dictat de arbitrul Mădălin Dicu. Vișan a transformat și a deschis scorul, după care brezenii au forțat, au apăsat mai tare pedala de accelerație, iar egalarea a survenit destul de rapid, în minutul 54, prin Ov. Gheorghe. După alte două minute și oaspeții își trec în cont un șut în bară, după care în minutul 73, Burlacu închide tabela. Cu două minute înaintea fluierului final, atacantul gazdelor, Bogdan Dumitru, a trimis din foarfecă dând mari emoții liderului.
Tricolorul Breaza a evoluat la Brebu în următoarea alcătuire: Neacșu - Tone (66 Prodan), Ov. Gheorghe, Burlacu, Anghel, Roșu (60 Ioniță), Duricu, Popa, Dumitru (56 Dumitrache), Catană, Negotei (78 Ștefănoiu).
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, marți, 23 mai, într-o nouă intermediară, Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formația CSO Boldești.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2560 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2739 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1717 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

516 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

455 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.