Moș Crăciun cel drag și bun, surpriza Primăriei Câmpina pentru copiii de la creșă, grădinițe și clasa pregătitoare

Actualitate (Categoria articolului)

Prin grija Primăriei Câmpina, Moș Crăciun a poposit în acest an la toți copiii din creșă, grădinițe și de la clasele pregătitoare din toate școlile câmpinene. A fost surpriza primarului Alin Moldoveanu pentru toți acești copii, edilul-șef fiind prezent alături de Moș Crăciun în toate unitățile de învățământ din localitate.

Desigur, Moș Crăciun a a dus și daruri copiilor - dulciuri, suc și fructe, pe care le-a împărțit cu generozitate.
La rândul lor, copiii, unii dintre ei la prima experiență față în față cu Moș Crăciun, au ținut să-i mulțumească lui Moș Crăciun prin cântece, colinde, poezii.
Au fost momente emoționante, pline de bucurie, o amintire frumoasă a copilăriei fiecăruia dintre cei vizitați de Moș Crăciun în aceste zile.

2854 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.