CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - Petrosport Ploiești 7-1

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - Petrosport Ploiești 7-1

După un șir de evoluții mai puțin convingătoare, CS Câmpina a revenit în fața propriilor suporteri cu o victorie categorică în fața unui adversar modest, Petrosport Ploiești.

Dedu a fost cel care a deschis scourl în minutul 14, înscriind din apropiere, pentru ca în minutul 21 oaspeții să înscrie unicul lor gol, dar și cel mai frumos al meciului - un voleu cu piciorul stâng, de la aproximativ 15 metri, direct în vinclu, mingea venind din lovitură de la colț. A fost cam singura licărire ofensivă a oaspeților, după care câmpinenii au trecut la cârma partidei, conducând cu 4-1 la pauză și impunându-se cu 7-1 la final. Marcatorii golurilor pentru CS Câmpina au mai fost Bărcănescu (min. 23), Dedu (min. 31), Cl. Dumitrescu (min. 35), Popa (min. 49) și Badea (min. 71 și 80).
La fluierul arbitrului Costin Drăgănescu, din Măgureni, CS Câmpina a aliniat următoarea formulă: Antal - C. Dumitrescu (72 Tocitu), Merluță, Bej, Crețu, Nichifor (75 Șchiopu), Badea, Bărcănescu (75 R. Ilie), Popa (65 Manole), Dedu (58 Dumitru), Bobeică.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața formației Teleajen Văleni.


17 Nov 2023 18:21 1959 vizualizari


Comentarii


3055 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1247 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1199 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV