Liga A Prahova. CS Câmpina - Petrosport Ploiești 7-1

Sport (Categoria articolului)

După un șir de evoluții mai puțin convingătoare, CS Câmpina a revenit în fața propriilor suporteri cu o victorie categorică în fața unui adversar modest, Petrosport Ploiești.

Dedu a fost cel care a deschis scourl în minutul 14, înscriind din apropiere, pentru ca în minutul 21 oaspeții să înscrie unicul lor gol, dar și cel mai frumos al meciului - un voleu cu piciorul stâng, de la aproximativ 15 metri, direct în vinclu, mingea venind din lovitură de la colț. A fost cam singura licărire ofensivă a oaspeților, după care câmpinenii au trecut la cârma partidei, conducând cu 4-1 la pauză și impunându-se cu 7-1 la final. Marcatorii golurilor pentru CS Câmpina au mai fost Bărcănescu (min. 23), Dedu (min. 31), Cl. Dumitrescu (min. 35), Popa (min. 49) și Badea (min. 71 și 80).
La fluierul arbitrului Costin Drăgănescu, din Măgureni, CS Câmpina a aliniat următoarea formulă: Antal - C. Dumitrescu (72 Tocitu), Merluță, Bej, Crețu, Nichifor (75 Șchiopu), Badea, Bărcănescu (75 R. Ilie), Popa (65 Manole), Dedu (58 Dumitru), Bobeică.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața formației Teleajen Văleni.

1562 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1522 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2864 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.