Calea Doftanei din Câmpina va fi închisă până la intersecția cu Strada Tg. Mureș. S-au stabilit rutele ocolitoare

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrările de canalizare de pe Calea Doftanei sunt aproape de intersecția cu Strada Bobâlna, în vreme ce lucrarea de reabilitare a carosabilului a ajuns la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu. Acum, lucrările de canalizare se vor extinde și la segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Bobâlna și Tg. Mureș, în vreme ce de la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu va începe lucrarea de reabilitare a carosabilului.

În aceste condiții, Primăria Câmpina informează că începând de luni, 8 februarie 2021, traficul rutier, inclusiv pentru transportul public local și județean, va fi deviat pe traseul Calea Doftanei - Ecaterina Teodoroiu - Fabricii - Tg. Mureș - Calea Doftanei, cu stație la Moară. Traficul pentru transportul de mare tonaj se va desfășura, de asemenea, pe tronsonul Ecaterina Teodoroiu - Fabricii - Tg. Mureș - Calea Doftanei.
Lucrările pentru tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Fabricii sunt estimate a se finaliza în cursul lunii martie a acestui an, în funcție și de condițiile meteorologice care vor fi până la acel moment. În schimb, pentru situații de urgență, se va asigura trecerea prin zona de lucru pentru mașinile de ambulanță, pompieri, poliție, precum și pentru mașinile operatorului de salubritate, dar și pentru aprovizionarea agenților economici din zona respectivă.

8456 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1089 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1133 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

686 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.