Un american de origine română a fost găsit mort în locuința rudelor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Bărbatul era câmpinean, s-a născut și a copilărit aici, dar s-a stabilit de mulți ani în Statele Unite ale Americii, unde a obținut și cetățenie americană. Recent, a venit acasă pentru a-și vizita familia. În această dimineață, bărbatul a fost găsit decedat în camera sa din locuința familiei surorii lui, de pe Strada Constantin Stere. Avea 63 de ani și, din câte se pare, avea unele probleme de sănătate. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pe trupul neînsuflețit nu au fost descoperite urme de violență. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul s-a simțit rău încă de ieri și a mers la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina, unde le-a spus medicilor că a fost operat de două ori de cancer la pancreas, în Statele Unite ale Americii. Medicii de la CPU i-au acordat îngrijirea medicală de urgență și i-au recomandat internarea, însă bărbatul a refuzat și a părăsit spitalul pe propria semnătură. Astăzi, nepotul său l-a găsit decedat. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

5508 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.