Centrul de Formare Profesională AMUS Câmpina face înscrieri pentru o nouă grupă de tehnicieni maseuri

Social (Categoria articolului)

La Centrul de Formare Profesională AMUS din municipiul Câmpina se fac înscrieri pentru o nouă grupă de tehnicieni maseuri. Cursul este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și conține patru module. Parcurgând toate cele patru module, cursantul capătă cunoștințe și aptitudini care îi dau posibilitatea să practice un serviciu cu o adresabilitate din ce în ce mai mare. Diplomele sunt recunoscute în țară și în străinătate.

Cursul are o durată de șapte luni și cuprinde următoarele patru module: masaj terapeutic, masaj reflexogen, masaj somatic și drenaj limfatic. La finalul cursului, absolventul își va putea exercita profesia la un standard excepțional. 
Toți cei interesați pot obține relații suplimentare la sediul Centrului de Formare Profesională AMUS - Câmpina, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr.5, în incinta Școlii Postliceale "Louis Pasteur", precum și la telefon 0766.284.916.

2570 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Oseaca Ileana 27.02.2020 19:08 Bună ziua sunt interesata de curs despre ce studii este vorba!
  • Oseaca Ileana 27.02.2020 19:11 Bună ziua am citit anunțul dvs despre ce studii este vorba?

Social

88 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

59 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1240 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1436 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.