Primim de la cititori. Fire scoase dintr-un stâlp electric, un pericol

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o serie de imagini surprinse în după-amiaza zilei de miercuri, 30 august, la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Sondei, din Câmpina.

După cum se poate vedea din imagini, caseta care asigură accesul la firele de electricitate s-a deteriorat, astfel că firele încep să iasă din stâlp. Se întâmplă chiar la stâlpul de electricitate unde este cel mai îngust trotuar din zonă, astfel că o mică neatenție din partea unui trecător sau curiozitate din partea unui copil se pot transforma într-o tragedie. Din păcate, nu este prima dată când avem astfel de imagini în Câmpina...
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

1058 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.