Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza a câștigat pentru al doilea an consecutiv Spartachiada națională

Sport (Categoria articolului)

Pentru al doilea an consecutiv, echipa Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” a câștigat Spartachiada națională, echivalentul Olimpiadei sportului militar liceal. Etapa finală a avut loc în prioada 12-18 mai, la Alba Iulia.

La competiția din inima Ardealului au participat elevi de la cele cinci colegii naționale militare din țară, inclusiv 75 de atleți de la Breaza (21 fete și 54 băieți), care au fost însoțiți de trei cadre militare, trei profesori de educație fizică și trei antrenori. Ei au reușit să obțină 73 de medalii, dintre care 15 de aur, 36 de argint și 22 de bronz, au stabilit record la 200m și au fost la doar o secundă de un nou record al Spartachiadei, la ștafetă 4x400m. 
Festivitatea de premiere a avut loc pe platoul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar clasamentul final a arptat astfel:
1. Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza
2. Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia
3. Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

2511 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

804 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.