CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza a câștigat pentru al doilea an consecutiv Spartachiada națională

- Sport -

Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza a câștigat pentru al doilea an consecutiv Spartachiada națională

Pentru al doilea an consecutiv, echipa Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” a câștigat Spartachiada națională, echivalentul Olimpiadei sportului militar liceal. Etapa finală a avut loc în prioada 12-18 mai, la Alba Iulia.

La competiția din inima Ardealului au participat elevi de la cele cinci colegii naționale militare din țară, inclusiv 75 de atleți de la Breaza (21 fete și 54 băieți), care au fost însoțiți de trei cadre militare, trei profesori de educație fizică și trei antrenori. Ei au reușit să obțină 73 de medalii, dintre care 15 de aur, 36 de argint și 22 de bronz, au stabilit record la 200m și au fost la doar o secundă de un nou record al Spartachiadei, la ștafetă 4x400m. 
Festivitatea de premiere a avut loc pe platoul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar clasamentul final a arptat astfel:
1. Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza
2. Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia
3. Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.


22 May 2023 07:56 2774 vizualizari


Comentarii


3075 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1248 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1200 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV