CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

De Ziua Pompierilor, subprefectul Alexandru Vane și primarul Alin Moldoveanu au vizitat unitatea din Câmpina

- Eveniment -

De Ziua Pompierilor, subprefectul Alexandru Vane și primarul Alin Moldoveanu au vizitat unitatea din Câmpina

13 Septembrie este și Ziua Pompierilor, când se comemorează eroismul companiei de pompieri condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu, care a ținut piept armatei Imperiului Otoman în Bătălia din Dealul Spirii, în cadrul Revoluției Române din 1848.

Pe 13 septembrie 2022, la unitatea de pompieri din Câmpina, comandantul acestei unități, căpitanul Radu Nicolae, a primit vizita subprefectului județului Prahova, Alexandru Vane, și primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. A fost prezentată unitatea, principalele dotări, dar s-a vorbit și despre problemele cu care se confruntă această unitate, care deservește o zonă întinsă de la Comarnic la Băicoi, de la Provița de Sus la Cosminele. Iar cea mai mare problemă este deficitul de personal, la ora actuală acestea fiind de 40 pompieri. De asemenea, o altă problemă adusă în discuție de comandantul unității de pompieri de la Câmpina a fost aceea a lipsei unui teren de antrenament.
La rândul lor, oaspeții s-au interesat de situația utilajelor, aparaturii și a personalului, scopul comun fiind, până la urmă, acela de a asigura populației și agenților economici din această zonă certitudinea unei intervenții prompte în nedoritele situații în care trebuie să intervină pompierii militari.
Până una-alta, de Ziua Pompierilor, La mulți ani tuturor celor care sunt gata zilnic să se arunce în foc, la propriu!


13 Sep 2022 22:40 3065 vizualizari


Comentarii


  • 14.09.2022 21:26 Ionut Si-a uitat banderola tricolora acasa.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4166 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1896 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1576 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2900 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV