De Ziua Pompierilor, subprefectul Alexandru Vane și primarul Alin Moldoveanu au vizitat unitatea din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

13 Septembrie este și Ziua Pompierilor, când se comemorează eroismul companiei de pompieri condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu, care a ținut piept armatei Imperiului Otoman în Bătălia din Dealul Spirii, în cadrul Revoluției Române din 1848.

Pe 13 septembrie 2022, la unitatea de pompieri din Câmpina, comandantul acestei unități, căpitanul Radu Nicolae, a primit vizita subprefectului județului Prahova, Alexandru Vane, și primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. A fost prezentată unitatea, principalele dotări, dar s-a vorbit și despre problemele cu care se confruntă această unitate, care deservește o zonă întinsă de la Comarnic la Băicoi, de la Provița de Sus la Cosminele. Iar cea mai mare problemă este deficitul de personal, la ora actuală acestea fiind de 40 pompieri. De asemenea, o altă problemă adusă în discuție de comandantul unității de pompieri de la Câmpina a fost aceea a lipsei unui teren de antrenament.
La rândul lor, oaspeții s-au interesat de situația utilajelor, aparaturii și a personalului, scopul comun fiind, până la urmă, acela de a asigura populației și agenților economici din această zonă certitudinea unei intervenții prompte în nedoritele situații în care trebuie să intervină pompierii militari.
Până una-alta, de Ziua Pompierilor, La mulți ani tuturor celor care sunt gata zilnic să se arunce în foc, la propriu!

2512 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 14.09.2022 21:26 Si-a uitat banderola tricolora acasa.

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.