CONTACT

Primim de la cititori. Căruță pe unul dintre bulevardele Câmpinei, chiar în locul unde cu o zi înainte avusese loc un accident mortal

- Actualitate -

Primim de la cititori. Căruță pe unul dintre bulevardele Câmpinei, chiar în locul unde cu o zi înainte avusese loc un accident mortal

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine ireală, care a fost surprinsă joi, 4 aprilie, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, chiar în zona intersecției în care cu aproximativ 24 de ore înainte avusese loc accidentul în care și-a pierdut viața un motociclist.

Imaginea este mult prea elocventă și grăitoare pentru a mai adăuga vreun comentariu...
Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorală, am decis să suspendăm această rubrică, în ceea ce privește acțiunile care vizează administrația locală. Vom publica în continuare imagini cu parcări aiuritoare sau orice alt lucru care nu are vreo legătură cu administrația locală. Așteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Imaginile pe care ni le-ați transmis și încă nu au fost publicate, le vom păstra și vom verifica după alegeri dacă situațiile semnalate de dumneavoastră se mențin sau nu. De asemenea, imediat după alegeri, indiferent de numele viitorului primar, vom relua această rubrică, una care se bucură de un mare succes în rândurile cititorilor noștri. Suntem convinși că înțelegeți exact sensul deciziei noastre și vă invităm să ne fiți în continuare aproape!


06 Apr 2024 13:37 2286 vizualizari


Comentarii






  • 06.04.2024 15:30 George Si ieri 5 aprilie, au trecut 2 carute in galop dinspre strada Bucegi in intersectia cu Bogdan Vasile fara sa opreasca la Stop. Noroc cu oglinda ca altfel era o tragedie. Unde era Politia Locala?
  • 06.04.2024 14:41 Victor Indiferent de cine va ieși unora nu le veți schimba mentalitatea,sa muți satra in apartament iar ei vor caza calul in casa,să scoți și să educi atât rromi dar și unii români sa îi scoți din mocirla pare aproape imposibil.Sunt doar masa de manevra și atat
0 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2047 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2030 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2240 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV