Iulian Dumitrescu este președinte unic al PNL Prahova

Politică (Categoria articolului)

De astăzi, PNL Prahova nu mai are o conducere bicefală, formată din doi copreședinți. Biroul Politic Național (BPN) a decis ca președinte unic să fie senatorul Iulian Dumitrescu. Fostul copreședinte, deputatul George Ionescu, va avea funcția de prim-vicepreședinte coordonator la nivelul organizației județene.

PNL dorește ca la nivel național să încheie procesul de fuziune dintre fostul PDL și vechiul PNL. De aceea, conducerea centrală a partidului a decis astăzi ca la toate organizațiile unde nu se realizase acest lucru până acum să rămână un singur președinte. Pe lângă Prahova, au fost votați președinți unici la alte 10 organizații județene și la PNL Diaspora.

8762 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mirela 05.07.2016 12:56 Dar ce merite are Dumitrescu sa merite funcția de președinte? Măcar Ionescu are meritul ca i-a carat geanta lui Corneliu Anastase!

Politică

1080 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1548 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

19 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

83 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.