Iulian Dumitrescu este președinte unic al PNL Prahova

Politică (Categoria articolului)

De astăzi, PNL Prahova nu mai are o conducere bicefală, formată din doi copreședinți. Biroul Politic Național (BPN) a decis ca președinte unic să fie senatorul Iulian Dumitrescu. Fostul copreședinte, deputatul George Ionescu, va avea funcția de prim-vicepreședinte coordonator la nivelul organizației județene.

PNL dorește ca la nivel național să încheie procesul de fuziune dintre fostul PDL și vechiul PNL. De aceea, conducerea centrală a partidului a decis astăzi ca la toate organizațiile unde nu se realizase acest lucru până acum să rămână un singur președinte. Pe lângă Prahova, au fost votați președinți unici la alte 10 organizații județene și la PNL Diaspora.

8721 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mirela 05.07.2016 12:56 Dar ce merite are Dumitrescu sa merite funcția de președinte? Măcar Ionescu are meritul ca i-a carat geanta lui Corneliu Anastase!

Politică

1740 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1345 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.