Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Mănești 0-3

Sport (Categoria articolului)

Cât de nedrept este uneori fotbalul s-au putut convinge duminică jucătorii, antrenorii, conducătorii și susținătorii formației Triumf Poiana Câmpina, după jocul disputat pe teren propriu în compania formației CS Mănești.

Chiar dacă aveau o listă întreagă de indisponibilități, poienarii au început curajos partida, după numai 5 minute ratând o primă ocazie prin Stan, care nu a găsit poarta în situație de singur cu portarul advers. Gazdele au continuat să domine la aproape toate capitolele inclusiv după pauză, atunci când în minutul 53 au ratat o altă ocazie rarisimă prin I. Dumitru. Primele 60 minute ale partidei au fost ale poienarilor, după care două greșeli în defensivă au adus formația oaspete într-un nesperat avantaj de 2-0. Gazdele au căzut atât fizic, dar și psihic, un șut de la 25 metri direct în vinclu închizând tabela cu un injust 0-3.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru poienari următorul ”11”: Stroie - A. Burchi, I. Dumitru, G. Radu, Stancu, Bunea, Stan, Țurlea, Georgescu, D. Marin, I. Vintilă (75 L. Ion).
Rezultatele complete ale etapei - aici.
Etapa viitoare, marți, 23 mai, poienarii vor juca în deplasare, în fața formației Voința Vărbilău.

2338 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1842 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2156 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

714 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

929 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.