Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Mănești 0-3

Sport (Categoria articolului)

Cât de nedrept este uneori fotbalul s-au putut convinge duminică jucătorii, antrenorii, conducătorii și susținătorii formației Triumf Poiana Câmpina, după jocul disputat pe teren propriu în compania formației CS Mănești.

Chiar dacă aveau o listă întreagă de indisponibilități, poienarii au început curajos partida, după numai 5 minute ratând o primă ocazie prin Stan, care nu a găsit poarta în situație de singur cu portarul advers. Gazdele au continuat să domine la aproape toate capitolele inclusiv după pauză, atunci când în minutul 53 au ratat o altă ocazie rarisimă prin I. Dumitru. Primele 60 minute ale partidei au fost ale poienarilor, după care două greșeli în defensivă au adus formația oaspete într-un nesperat avantaj de 2-0. Gazdele au căzut atât fizic, dar și psihic, un șut de la 25 metri direct în vinclu închizând tabela cu un injust 0-3.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru poienari următorul ”11”: Stroie - A. Burchi, I. Dumitru, G. Radu, Stancu, Bunea, Stan, Țurlea, Georgescu, D. Marin, I. Vintilă (75 L. Ion).
Rezultatele complete ale etapei - aici.
Etapa viitoare, marți, 23 mai, poienarii vor juca în deplasare, în fața formației Voința Vărbilău.

2098 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1195 vizualizari
24 sept. 2023 13:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

663 vizualizari
24 sept. 2023 11:27

Clasare pe podium pentru Clubul Lido Câmpina în etapa a III-a Campionatului Național de Motocros

1 comentarii

În prima zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care se desfășoară pe circuitul ”Liviu Farcaș” din Ungheni, județul Mureș, la startul întrecerilor s-au aliniat și mai mulți sportivi de la Clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de multiplul campion național Cătălin Duță.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1025 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.