CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Promisiunea viceprimarului Piţigoi: scările de pe Strada Lt. Col. Oprescu Adrian vor fi primele reparate în 2018

- Social -

Promisiunea viceprimarului Piţigoi: scările de pe Strada Lt. Col. Oprescu Adrian vor fi primele reparate în 2018

V-am prezentat, în urmă cu ceva timp, situația jalnică a întregii zone situate de-a lungul Străzii Lt.Col. Oprescu Adrian. Noi am fost acolo la solicitarea cetățenilor din zonă și am discutat despre problemele lor și la întâlnirea lunară cu cititorii CâmpinaTV.ro. Luna trecută, una dintre familiile de pe strada menționată a venit la ședința Consiliului Local și a criticat în termeni duri lipsa de implicare a administrației locale.

Și acolo, în jos de IREP, pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian, locuiesc niște oameni. Câteva familii care au copii ce merg la școală și bătrâni care nu se pot deplasa pe drumul aproape impracticabil. „Promit public că scările de pe Strada Lt. Col. Oprescu Adrian vor fi primele reparate în anul 2018! Anul acesta am reparat scările de pe Bulevardul Culturii, de la Gura Leului, anul viitor reparăm scările de pe Strada Oprescu Adrian”, a spus viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul ședinței CL din 31 august. 
Este un început. Și ar trebui să fie un prim semnal că administraţia locală începe să ţină cont de problemele reale ale cetăţenilor. Un prim semnal că administrația locală începe să înțeleacă că este în slujba cetățeanului și nu invers. Mai ales că vorbim de o lucrare nu prea complicată și nici foarte costisitoare. Noi vom urmări ceea ce se întâmplă pe Strada Lt. Col. Oprescu Adrian şi vă vom informa dacă viceprimarul Adrian Piţigoi îşi va onora promisiunea făcută public.


06 Sep 2017 21:31 4266 vizualizari



Comentarii






  • 07.09.2017 08:22 Veronica Dar Bobalna si Calea Doftanei in ce mileniu vor fi asfaltate, domnule viceprimar?
  • 06.09.2017 22:06 Ghita Striblea Ce scări bai frate?? Sunteți orbi de nu vedeți ca ne distrugem mașinile pe străzile de cacao din Campina??? Sa va fie rusine de hoti si tâlhari. Auzi tu 7,5 milioane de lei deficit sau bani furați si asta vine cu scările de nicăieri..
859 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2931 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1792 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1912 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV