CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nu-i poți cataloga pe câmpineni drept "nesimțiți" când tu, administrație locală, nu-ți faci datoria

- Actualitate -

Nu-i poți cataloga pe câmpineni drept

Reacție extrem de dură a consilierului local Adrian Dochia la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Nemulțumit de buruienile care ies prin gardul unei proprietăți și blochează trotuarul, Adrian Dochia i-a făcut nesimțiți pe câmpineni și a spus că trebuie luate măsuri clare în astfel de situații.

"Am venit pe jos astăzi la şedinţa Consiliului Local şi pe Strada Plevnei am fost nevoit, realmente, să cobor de pe trotuar pe carosabil, din cauza vegetației ieșite dintr-o curte și care bloca trotuarul. Lumea este nesimţită, dar trebuie luate măsuri, nu se poate nici chiar aşa!", a spus Adrian Dochia, pe un ton ridicat, vehement, la ședința din 31 august a Consiliului Local Câmpina. 
Afirmația este cu atât mai șocantă cu cât vine din partea unui om de cultură, multă vreme președintele Asociației Teatrul Proiect Câmpina. Un om ale cărui intervenții în plenul CL au fost întotdeauna pertinente și la obiect. Dar acum, Adrian Dochia a greșit. De două ori. 
Am mers și noi pe Strada Plevnei în zona menționată de consilierul local. Acolo este o casă părăsită, iar buruienile din curte au trecut prin gardul dărăpănat și au ajuns pe trotuar. Este adevărat. Dar la fel de adevărat este faptul că în Câmpina există numeroase zone ce aparțin domeniului public și sunt la fel de neîngrijite. Vă amintiți campaniile noastre "Câmpina curată" și "Omul sfințește locul"? Câte astfel de cazuri nu v-am prezentat, terenuri publice și terenuri private pline de buruieni, trotuare inaccesibile din cauza vegetației, a copacilor care nu au fost toaletați. Vă amintiți Bulevardul Bălcescu, până la sensul giratoriu de la intersecția cu Calea Dacia, zonă în care oamenii mergeau pe carosabil din cauza vegetației care bloca trotuarul, vegetație de pe domeniul public? Jungla de pe trotuare, am numit-o noi atunci. Dar de Strada Mărășești vă amintiți, strada aceea pe care se află sediul PNL, partid din care face parte și Adrian Dochia? Strada unde trebuia să mergi cocoșat pe trotuar din cauza copacilor, strada unde iluminatul public era acoperit de crengile arborilor. Până la urmă au intervenit alpiniștii utilitari și asta pentru că am tot scris noi despre subiect și nu pentru că ar fi insistat vreun consilier local. Dar de buruienile și animalele moarte din stația de maxi-taxi de la fostul complex Fibec, vă amintiți. Teren public, de asemenea, dar nu l-am auzit pe Adrian Dochia spunând că trebuie luate măsuri, că nu se mai poate așa, că sunt nesimțiți cei care nu se ocupă de asta. Exemple sunt multe, iar noi suntem dezamăgiți că Adrian Dochia nu a reacționat atunci la toate aceste probleme, dar a reacționat acum, la buruienile ieșite prin gardul unei case părăsite, aflate în litigiu. Anul acesta, o mare parte a orașului a părut părăsit de administrația locală...

O a două greșeală făcută de consilierul local a fost aceea că a generalizat. "Lumea e nesimțită!". O greșeală gravă mai ales din partea unui ales local. Dacă lumea ar reacționa la fel și ar spune că dacă un partid este condus de un inculpat, întregul partid are probleme cu legea, ar fi corect? Noi credem că nu. De aceea, așa cum îl cunoaștem noi pe Adrian Dochia își va da seama că a greșit și își va cere scuze față de câmpineni la următoarea ședință a Consiliului Local.


05 Sep 2017 19:56 5620 vizualizari


Comentarii


  • 07.09.2017 07:51 Dan Puneți o poza cu intrarea de la sediul PNL. Jeg și paragină. Niște expirați!
  • 06.09.2017 19:31 Adela Ce trist. Sunt atat de multe probleme in oras si noi ne impiedicam de niste buruieni. Pacat. Alesii nostri s au invatat ca ei pot face si spune ce vor, dar lor sa nu le spuna nimeni nimic. Raman la parerea ca e vina noastra ca locuitori ai orasului ca nu le batem obrazul si nu i tragem la raspundere. Ii platim si ii rabdam.
  • 06.09.2017 15:17 Giani Fierbinti Ce-ai facut ...?jignesti colegii de cabinet?mergeti si voi sa vedeti cum arata orasul pastorit de niste LENESI.Faceti si voi o socoteala,cate instintari ati trimis la privati si cate la cei responsabili cu spatiul public si faceti o piese de teatru numit Proiect de ras.Orasul e incontrolabil a pus stapanire SATANA ,chemati un sobor de preoti pentru canonizare,hehehehheheheheheheeee HUUUUOOOOOOOOOOOOOOOO.
  • 06.09.2017 10:43 Mona Rusine!!😤
  • 06.09.2017 10:39 Valentin Printre intelectuali s-au strecurat destui aroganti,aratati-mi si mie unu la locul lui dupa 90 incoace,care chiar i-a pasat de oras si nu s-a dat cocos.Cert este ca se merita unul pe altul,greseala e sa alegi la vot raul cel mai mic
  • 05.09.2017 23:20 Tifigiu Maria Il invit pe dl consilier sa isi adune gunoaiele de pe domeniul public din zona Voila si sa curete trotoarele in zona fermei mai ales.....Ce rusine de administratie locala!!
  • 05.09.2017 23:09 Antonio Un ...! A ajuns si asta sa jigneasca intregul oras! Ce sa spun, mare politician!
  • 05.09.2017 23:03 Rodica Constantin Poate sesizeaza cineva ANI in cazul acestui individ, care in calitate de consilier local a votat si pentru alocarea de bani catre Asociatia Teatru Proiect, al carui presedinte este!!! Macar daca tot suntem nesimitit, sa stim de ce!
  • 05.09.2017 20:41 Enescu Este inacceptabil asa ceva! Rusine! Demisia! Ar trebui ca la urmatoarea sedinta sa fim cat mai multi cetateni care sa ii cerem acestui personaj fie sa isi ceara imediat scuze, fie sa isi dea de urgenta demisia!!! Ar trebui sa facem o pagina pe Facebook - demisia lui Dochia! Nu se poate sa ne faca pe toti nesimtiti! Dupa ce ca isi bat joc de noi prin tot ceea ce fac, acum sa ne si jigneasca in halul acesta?! Pana la alegeri inseamna ca ne vor si bate! Rusine! Demisia!!!! Alo, tov. Dochia - demisia!!!! Ti-o cer eu, un nesimtit care te plateste!!!
360 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
587 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
753 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3191 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV