“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Concursul a avut două secțiuni, una de desen și pictură și una de colaje și machete. “Chiar dacă sunt preșcolari, copiii de la grădinița noastră au realizat multe lucrări împreună cu părinții, acasă, activitate care face parte și din proiectul educațional Meseria de părinte se învață în fiecare zi, devenit deja o emblemă a unității noastre. De asemenea, la finalul concursului am desfășurat unele activități și la grădiniță (copiii au recitat poezii, au ascultat muzică pe versurile lui Mihai Eminescu). Lucrările realizate de copii au fost amenajate în cadrul unei expoziții care se află în Centrul de Resurse Educaționale din cadrul unității noastre. Prin însăși denumirea grădiniței, pe care o purtăm cu mândrie, suntem datori să omagiem poezia, cultura, valoarea și le ducem mai departe. Copiii sunt suflete frumoase, inocente, care știu să aprecieze frumosul”, ne-a declarat directorul Grădiniței “Iulia Hasdeu”, Mihaela Predea.

3169 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1965 vizualizari
30 mai 2023 17:13

Concert Dan Ciotoi și formația Generic, la Câmpina, la Ballroom Bella

Vineri, 9 iunie, de la ora 19.00, la Ballroom Bella Câmpina, din Bulevardul Carol I, aproape de ieșirea spre Cornu, va avea loc un concert susținut de Dan Ciotoi și formația Generic.

1816 vizualizari
29 mai 2023 12:18

"Alice în Țara Minunilor", un spectacol de excepție al "Atelierului Actorului" din Câmpina, în fața unei săli pline până la refuz

În sala mare a Casei Tineretului din Câmpina, în fața unui public numeros, copiii și tinerii de la "Atelierul Actorului" au prezentat duminică seara un spectacol de excepție - "Alice în Țara Minunilor", o adaptare după faimosul roman scris de Lewis Carroll și de la a cărei lansare se vor împlini în curând 158 de ani. 

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.