“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Concursul a avut două secțiuni, una de desen și pictură și una de colaje și machete. “Chiar dacă sunt preșcolari, copiii de la grădinița noastră au realizat multe lucrări împreună cu părinții, acasă, activitate care face parte și din proiectul educațional Meseria de părinte se învață în fiecare zi, devenit deja o emblemă a unității noastre. De asemenea, la finalul concursului am desfășurat unele activități și la grădiniță (copiii au recitat poezii, au ascultat muzică pe versurile lui Mihai Eminescu). Lucrările realizate de copii au fost amenajate în cadrul unei expoziții care se află în Centrul de Resurse Educaționale din cadrul unității noastre. Prin însăși denumirea grădiniței, pe care o purtăm cu mândrie, suntem datori să omagiem poezia, cultura, valoarea și le ducem mai departe. Copiii sunt suflete frumoase, inocente, care știu să aprecieze frumosul”, ne-a declarat directorul Grădiniței “Iulia Hasdeu”, Mihaela Predea.

2124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

6694 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.