Autocar cu remorcă, blocat într-o curbă pe Strada Podului din Câmpina. Șoferul a greșit traseul

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 9.00 s-a reușit deblocarea autocarului, acesta și-a continuat drumul, iar circulația rutieră a fost redeschis pe Strada Podului.
 

Un autocar al firmei Romfour Ploiești, care efectua transport internațional de persoane, a rămas blocat, sâmbătă dimineață, pe Strada Podului din municipiul Câmpina, la intersecția cu Strada Victor Babeș. Conducătorul auto nu cunoștea traseul și le-a declarat polițiștilor că GPS-ul l-a îndrumat pe strada respectivă, el dorind să ajungă în DN1.

Într-o curbă strânsă de pe Strada Podului, în condiții de carosabil umed, autocarul nu a luat corect virajul, remorca acestuia ajungând aproape pe contrasens. Șoferul și câțiva pasageri au desprins remorca de vehicul, moment în care cârligul autocarului a căzut și s-a înfipt în asfalt. La locul incidentului se află echipaje de la Poliția Municipală Câmpina - Biroul Rutier și de la Poliția Locală și este așteptat un utilaj de la Floricon Salub care să ridice autocarul astfel încât să poată fi scos cârligul din asfalt. Precizăm că nu există persoane rănite și că traficul este complet blocat pe Strada Podului. La ambele capete ale străzii se află echipaje de poliție care nu permit altor conducători auto să intre în această zonă până nu va fi deblocat autocarul. 
Acest autocar venea de la Ploiești, a trecut prin Câmpina pentru a lua pasageri și urma să-și continue traseul pe DN1.

6709 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

4121 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3187 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: