Magazinul Profi Câmpina se deschide la sfârșitul acestei săptămâni în Cartierul Turnătorie

Actualitate (Categoria articolului)

Se vorbește de mai multă vreme despre deschiderea unui magazin Profi în Câmpina, iar prima locație avută în vedere a fost chiar sediul RomTelecom din centrul municipiului, pentru care se făcuseră deja demersurile necesare. Asta, în vara anului trecut. Apoi lucrurile trenau, existau complicații legate de aprovizionare, de spațiile verzi din jurul clădirii, pentru ca, într-un final, să fie aleasă o altă locație. Este vorba despre un spațiu în Cartierul Turnătorie, pe Strada Ecaterina Teodoroiu, nr.17.

În această locație a funcționat, până la începutul anului, sediul firmei Cirex. Pentru clădire s-a obținut ulterior autorizație în vederea consolidării, recompartimentării și schimbării destinației din sediu de firmă în spațiu comercial. A fost amenajată o parcare pentru clienți și a fost creat un flux pietonal și de aprovizionare în amplasamentul menționat. Zilele trecute, aici se făceau ultimele pregătiri pentru deschiderea magazinului și era în curs aprovizionarea cu mărfuri. Conform anunțului postat pe unul din geamuri, Profi Câmpina se va deschide vineri, 26 octombrie 2018.

12575 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Galateanu J 23.10.2018 13:42 Cei din Turnatorie au ce si-au dorit-market si farmacie.Veniti sa faceti poze sa vedeti pensionarii ce isi dau coate la deschidere.Candva oras de intelectuali,acum plin de pensionari.
  • RoseMarie 23.10.2018 20:06 Pensionarii sunt o binecuvantare pentru noi tinerii !Este binevenit Profi !

Actualitate

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1532 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.