Peste 5.000 euro au fost strânşi la Câmpina Open MTB 2017. Banii vor fi folosiţi în proiecte pentru copiii cu autism

Social (Categoria articolului)

Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, competiția de ciclism montan Câmpina Open MTB a demonstrat și în acest an că, pe lângă componenta sportiv-recreativă, are și o importantă componentă socială, umanitară. Suma strânsă în acest an din taxele de participare a fost de 23.423 lei, adică peste 5.000 euro și va fi folosită pentru derularea unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism din Câmpina și împrejurimi.

La ediţia 2017 a Câmpina Open MTB, organizată de Fundaţia Romanian Angel Appeal şi Asociaţia „Glasul Autismului”, au participat aproximativ 400 de ciclişti profesionişti şi amatori, cu vârste cuprinse între 6 şi 60 de ani. Câmpina Open MTB este un eveniment sportiv, un eveniment social, dar și unul de promovare a Câmpinei și împrejurimilor sale. 
De asemenea, ediţia din acest an s-a bucurat de cel mai mare număr de sponsori, evenimentul fiind susţinut de peste 30 de branduri, a căror contribuţie a fost esenţială în derularea competiţiei, în condiţiile în care aceasta este organizată exclusiv din sponsorizări şi voluntariat. A fost și ediția cu cel mai generos fond de premiere de până acum – 31.000 lei. Proiectul a fost sprijinit de Primăria Municipiului Câmpina şi Consiliul Local, dar şi de alte instituţii publice.

Citiți și Atmosferă extraordinară pe platoul Muscel, la Câmpina Open MTB. Iată câștigătorii ediției 2017

3664 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1078 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4704 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

264 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

455 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.