CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

SF la... AJF Prahova. Dovedit că falsifica legitimații, șeful Legitimărilor, Tudor Negoiță, a fost suspendat doi ani, dar este delegat în continuare ca observator!

- Sport -

SF la... AJF Prahova. Dovedit că falsifica legitimații, șeful Legitimărilor, Tudor Negoiță, a fost suspendat doi ani, dar este delegat în continuare ca observator!

Avem încă o demonstrație că ceea ce se întâmplă la Asociația Județeană de Fotbal Prahova este de domeniul... science-fiction. Ultima pățanie: șeful Compartimentului Legitimări a fost dovedit că falsifica legitimații, a fost suspendat doi ani de Comisia de Disciplină, dar este delegat în continuare ca observator. Mai mult, respectiva decizie a Comisiei de Discipină nu a fost publicată niciodată pe site-ul AJF Prahova, așa cum se întâmplă în toate celelalte cazuri.

Cum s-a ajuns aici?
În luna februarie a acestui an, secretarul general al AJF Prahova, Marian Dima, a sesizat Comisia de Disciplină cu privire la faptul că ACS Petrolul Noua Generație a legitimat trei jucători cu câte trei legitimații fiecare și cu ani de naștere diferiți, ceea ce le permitea acestor jucători să joace la trei categorii de vârstă! Mai mult, jucătorii respectivi au fost utilizați în mai multe meciuri, existând mai multe rapoarte de arbitraj care atestau acest lucru, toate meciurile respective având loc în toamna anului 2023. Comisia de Disciplină era chemată să constate că la Compartimentul Legitimări din cadrul AJF s-a emis duplicate ale unor legitimații, fiind falsificat anul nașterii jucătorilor. De asemenea, secretarul general al AJF solicita Comisiei de Disciplină excluderea echipei Petrolul Noua Generație, din campionatul unde folosise fără drept acești jucători, dar și informarea imediată a președintelui și secretarului general AJF ”ținând cont de implicarea/ complicitatea unor oficiali ai AJF”.
Apoi, Comisia de Disciplină - în componența Ion Andreoiu (președinte), Marian Popa și Mitu Roșu (vicepreședinți), Radu Vasile (secretar) - a avut mai multe întâlniri pe acest subiect, iar după audieri și administrare de probe a decis pe 21 martie, prin Hotărârea nr. 242, printre altele, ”suspendarea lui Teodor Negoiță (n.n. - președintele Compartimentului Legitimări din AJF) pentru doi ani din orice activitate legată de fotbal pe teritoriul județului Prahova”.
Și acum vine bomba: hotărârea Comisiei de Disciplină nu a fost publicată pe site-ul oficial al AJF-ului, așa cum se întâmplă cu toate celelalte hotărâri, iar mai mult, ”nea Titi” Negoiță, așa cum este cunoscut în lumea fotbalului, a primit delegări ca observator, chiar la nivelul Ligii A Prahova, în fiecare week-end de atunci încoace!
Și atunci, te întrebi: nu e SF ce se întâmplă la AJF Prahova?!
Cu siguranță, vom reveni asupra acestui subiect.


05 Jun 2024 21:46 2329 vizualizari


Comentarii


  • 10.06.2024 19:02 diss Pai nu e tartor pe acolo Marian Deaconu? De ce nu il intrebati pe el?
1615 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1405 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
912 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV