Sportivii de la Clubul OK Silva Câmpina, pe podium la Cupa României la Orientare

Sport (Categoria articolului)

La Baia Sprie, în județul Maramureș, au avut loc, zilele trecute, două competiții de orientare la care au participat și șase sportivi de la Clubul OK Silva Câmpina. Este vorba despre o nouă ediție a Cupei României la Orientare și Trofeul Maramureș - Ediția 50.

Gazda competiției organizate sub egida Federației Române de Orientare a fost CS Spria Baia Sprie, club care a reușit să le ofere celor peste 200 de concurenți din întreaga țara trasee de excepție, chiar dacă unii le-au considerat mai dificile din cauza reliefului variat cu păduri dese, stânci și numeroase cursuri de apă. Cele două competiții s-au desfășurat pe parcursul a trei zile, iar în clasamentul general cumulat al Cupei României la Orientare, sportivii câmpineni au obținut următoarele rezultate:
- Ilie Crețu – locul I la categoria masculin 65 ani
- Silvia Maria Tudorache – locul al II-lea la categoria feminin 10 ani
- Alexia Mihaela Tudorache – locul al III-lea la categoria feminin 16 ani
Pe lângă aceste rezultate, bucuria clubului câmpinean vine și din faptul că sunt șanse mari ca Alexia Tudorache să fie selecționată în echipa națională de juniori a României, care va participa la Campionatele Europene de Orientare de la Vilnius (Lituania) din luna august a acestui an. Mai precizăm faptul că la acest sfârșit de săptămână, la Baia Mare, are loc o nouă etapă a concursurilor naționale de orientare, iar Clubul OK Silva Câmpina speră să obțină titluri naționale la două categorii de vârstă. Mult succes!
Orientarea un sport care constă în parcurgerea unui traseu, într-un teren necunoscut, materializat printr-o succesiune de posturi de control ce trebuiesc atinse. Sportivul alege ruta între posturile de control, cu ajutorul hărții și busolei, trebuie să se orienteze și să ia decizii rapide în timp ce se deplasează cu o viteză mare. Performanța se stabilește prin evaluarea timpului în care sportivul parcurge traseul și atingerea tuturor posturilor de control de pe traseu.

2993 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4251 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6220 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

257 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2605 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.