Sportivii de la Clubul OK Silva Câmpina, pe podium la Cupa României la Orientare

Sport (Categoria articolului)

La Baia Sprie, în județul Maramureș, au avut loc, zilele trecute, două competiții de orientare la care au participat și șase sportivi de la Clubul OK Silva Câmpina. Este vorba despre o nouă ediție a Cupei României la Orientare și Trofeul Maramureș - Ediția 50.

Gazda competiției organizate sub egida Federației Române de Orientare a fost CS Spria Baia Sprie, club care a reușit să le ofere celor peste 200 de concurenți din întreaga țara trasee de excepție, chiar dacă unii le-au considerat mai dificile din cauza reliefului variat cu păduri dese, stânci și numeroase cursuri de apă. Cele două competiții s-au desfășurat pe parcursul a trei zile, iar în clasamentul general cumulat al Cupei României la Orientare, sportivii câmpineni au obținut următoarele rezultate:
- Ilie Crețu – locul I la categoria masculin 65 ani
- Silvia Maria Tudorache – locul al II-lea la categoria feminin 10 ani
- Alexia Mihaela Tudorache – locul al III-lea la categoria feminin 16 ani
Pe lângă aceste rezultate, bucuria clubului câmpinean vine și din faptul că sunt șanse mari ca Alexia Tudorache să fie selecționată în echipa națională de juniori a României, care va participa la Campionatele Europene de Orientare de la Vilnius (Lituania) din luna august a acestui an. Mai precizăm faptul că la acest sfârșit de săptămână, la Baia Mare, are loc o nouă etapă a concursurilor naționale de orientare, iar Clubul OK Silva Câmpina speră să obțină titluri naționale la două categorii de vârstă. Mult succes!
Orientarea un sport care constă în parcurgerea unui traseu, într-un teren necunoscut, materializat printr-o succesiune de posturi de control ce trebuiesc atinse. Sportivul alege ruta între posturile de control, cu ajutorul hărții și busolei, trebuie să se orienteze și să ia decizii rapide în timp ce se deplasează cu o viteză mare. Performanța se stabilește prin evaluarea timpului în care sportivul parcurge traseul și atingerea tuturor posturilor de control de pe traseu.

3380 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

302 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

196 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.