Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina), campioană națională la natație, în proba de 100m liber, categoria 10-11 ani

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la bazinul din cadrul Complexului Sportiv ”Lia Manoliu” din București a avut loc Campionatul Național de Natație pentru copii, prilej cu care cea mai mică sportivă de la clubul câmpinean Barracuda, Iarina Cojocaru, a devenit campioană națională în proba de 100m liber.

Iarina Cojocaru este antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru. Iarina a câștigat proba de 100m liber cu timpul de 1.05.20, devenind campioană națională la categoria ei de vârstă, 10-11 ani. De asemenea, sportiva din Câmpina a mai obținut două medalii de argint și titlul de vicecampioană națională în proba de 100m bras - cu timpul de 1.24.90 și în proba de 200m mixt - cu timpul de 2.41.62. Iarina a mai fost la un pas de podium și în proba de 100m spate, unde cu cu timpul 1.18.64 s-a clasat pe locul al patrulea.
Este o performanță deosebită pentru sportul câmpinean, Iarina Cojocaru încununând un sezon foarte bun pentru care merită toate felicitările!

3988 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

492 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1771 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2578 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

3008 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).