CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina reamintește cetățenilor și firmelor că au obligația să curețe zăpada de pe trotuare

- Actualitate -

Primăria Câmpina reamintește cetățenilor și firmelor că au obligația să curețe zăpada de pe trotuare

Acțiunea de deszăpezire a continuat astăzi în municipiul Câmpina atât în zona centrală, cât și pe străzile laterale, de această dată intervenindu-se inclusiv pe trotuare, cu un utilaj mai mic. Este vorba despre trotuarele din centrul municipiului. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria le reamintește cetățenilor și societăților comerciale că au obligația să înlăture zăpada și gheața de pe trotuar, în dreptul locuinței/sediului, în cazul blocurilor apelul fiind adresat asociațiilor de proprietari.

Această obligație este prevăzută în Hotărârea nr. 11/2016 a Consiliului Local Câmpina, iar nerespectarea ei poate fi sancționată cu amendă cuprinsă între 50 și 100 lei - în cazul persoanelor fizice și 200-500 lei în cazul agenților economici. De asemenea, împiedicarea operatorului să realizeze deszăpezirea, prin blocarea străzilor/trotuarelor cu mașini parcate neregulamentar sau în locuri nepermise ori cu diverse mărfuri și ambalaje (cum a fost cazul în zona unor magazine) se amendează cu 50-100 lei pentru persoanele fizice și 200-500 lei pentru firme.

Cetățenii sunt rugați să sprijine și activitatea de strângere a zăpezii din parcări, atunci când sunt solicitați, prin mutarea temporară a autoturismelor, astfel încât să utilajele de deszăpezire să poată interveni. Primăria Câmpina mai reamintește faptul că persoanele fără adăpost pot fi cazate la Centrul Social de Urgență, iar în cazul în care întâlniți astfel de persoane puteți anunța la dispeceratul Poliției Locale.


11 Jan 2017 18:22 4243 vizualizari


Comentarii


  • 12.01.2017 20:25 OORETHSEM Cetatenii din Câmpina reamintesc Primariei și firmelor contractate pentru deszapezire că au obligația să curețe zăpada de pe strazi ! ....poate urmand acest indemn si tratandu-l cu seriozitate,vom avea si noi spiritul civic sa curatam trotuarele.
  • 11.01.2017 21:54 Andrei Dar asistatii social unde sunt? Eu unul nu am vazut niciodata pe strada, fie vara, fie iarna, fie inundatii, fie alte calamitati, acesti asistati social, care trebuie sa muncesca pentru a primii niste bani, din banii nostri!!! Imi permit sa va fac o sugestie, pentru ca de la dvs mai aflam si noi ce se intampla prin Campina, poate luati in considerare sa faceti un reportaj cu acesti asistati social. De exemplu, eu unul as vrea sa stiu, in ultima luna, cati sunt, unde au muncit ei, cine i-a verificat, cati bani au incasat? Nu vreau sa ma gandesc cati bani se cheltuie anual cu acesti oameni!
  • 11.01.2017 19:14 Flori Primaria Campina trebuie sa curete intai strazile si dupa aceea sa spuna cetatenilor ce sa faca,HOTI ORDINARI....
232 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
290 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1258 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV