CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina reamintește cetățenilor și firmelor că au obligația să curețe zăpada de pe trotuare

- Actualitate -

Primăria Câmpina reamintește cetățenilor și firmelor că au obligația să curețe zăpada de pe trotuare

Acțiunea de deszăpezire a continuat astăzi în municipiul Câmpina atât în zona centrală, cât și pe străzile laterale, de această dată intervenindu-se inclusiv pe trotuare, cu un utilaj mai mic. Este vorba despre trotuarele din centrul municipiului. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria le reamintește cetățenilor și societăților comerciale că au obligația să înlăture zăpada și gheața de pe trotuar, în dreptul locuinței/sediului, în cazul blocurilor apelul fiind adresat asociațiilor de proprietari.

Această obligație este prevăzută în Hotărârea nr. 11/2016 a Consiliului Local Câmpina, iar nerespectarea ei poate fi sancționată cu amendă cuprinsă între 50 și 100 lei - în cazul persoanelor fizice și 200-500 lei în cazul agenților economici. De asemenea, împiedicarea operatorului să realizeze deszăpezirea, prin blocarea străzilor/trotuarelor cu mașini parcate neregulamentar sau în locuri nepermise ori cu diverse mărfuri și ambalaje (cum a fost cazul în zona unor magazine) se amendează cu 50-100 lei pentru persoanele fizice și 200-500 lei pentru firme.

Cetățenii sunt rugați să sprijine și activitatea de strângere a zăpezii din parcări, atunci când sunt solicitați, prin mutarea temporară a autoturismelor, astfel încât să utilajele de deszăpezire să poată interveni. Primăria Câmpina mai reamintește faptul că persoanele fără adăpost pot fi cazate la Centrul Social de Urgență, iar în cazul în care întâlniți astfel de persoane puteți anunța la dispeceratul Poliției Locale.


11 Jan 2017 18:22 4225 vizualizari


Comentarii


  • 12.01.2017 20:25 OORETHSEM Cetatenii din Câmpina reamintesc Primariei și firmelor contractate pentru deszapezire că au obligația să curețe zăpada de pe strazi ! ....poate urmand acest indemn si tratandu-l cu seriozitate,vom avea si noi spiritul civic sa curatam trotuarele.
  • 11.01.2017 21:54 Andrei Dar asistatii social unde sunt? Eu unul nu am vazut niciodata pe strada, fie vara, fie iarna, fie inundatii, fie alte calamitati, acesti asistati social, care trebuie sa muncesca pentru a primii niste bani, din banii nostri!!! Imi permit sa va fac o sugestie, pentru ca de la dvs mai aflam si noi ce se intampla prin Campina, poate luati in considerare sa faceti un reportaj cu acesti asistati social. De exemplu, eu unul as vrea sa stiu, in ultima luna, cati sunt, unde au muncit ei, cine i-a verificat, cati bani au incasat? Nu vreau sa ma gandesc cati bani se cheltuie anual cu acesti oameni!
  • 11.01.2017 19:14 Flori Primaria Campina trebuie sa curete intai strazile si dupa aceea sa spuna cetatenilor ce sa faca,HOTI ORDINARI....
923 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1261 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1562 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1422 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV