CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

- Actualitate -

Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

Reprezentanții Primăriei Câmpina au avut recent o nouă discuție ceva mai aprinsă cu constructorul care se ocupă de reabilitarea Pacului de la Soldat, din cauza ritmului de lucru nu tocmai satisfăcător. Este vorba despre firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, câștigătoarea licitației pentru modernizarea parcului.

Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și au termen de finalizare 24 august 2018, dar ritmul acestor lucrări a lăsat mult de dorit. "În ultima vreme au mai intensificat ritmul lucrărilor, după ce, împreună cu domnul primar, am avut o nouă discuție foarte serioasă cu constructorul. I-am cerut să tripleze numărul de muncitori și să lucreze în paralel atât la partea de betoane, cât și la partea de instalații. Noi înțelegem că au fost și zile ploioase, când nu s-a putut lucra, dar înainte de asta s-a mers mult prea lent. Sperăm ca până la urmă să se încadreze în termenul stabilit prin contract", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este una dintre puținele investiții importante care se desfășoară în Câmpina și că reamintim că valoarea contractului pentru executarea lucrărilor este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproape 250.000 euro.


16 Jul 2018 09:26 5157 vizualizari


Comentarii






  • 18.07.2018 19:16 Marius Fooooarte interesant! Ce sa intelegem noi de aici?! Ca dupa ce a certat firma din Vrancea la sedinta la care Tiseanu a absentat, acum e totul bine si frumos, doar i-au certat putin si gata! Ce penibil!
  • 16.07.2018 10:34 Pompiliu Andrei Mai mult ca sigur se vor incadra in termen,vor lucra si noaptea pentru ca nu ploua.HA-HA-HA
1611 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2649 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2772 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1659 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV