CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

- Actualitate -

Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

Reprezentanții Primăriei Câmpina au avut recent o nouă discuție ceva mai aprinsă cu constructorul care se ocupă de reabilitarea Pacului de la Soldat, din cauza ritmului de lucru nu tocmai satisfăcător. Este vorba despre firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, câștigătoarea licitației pentru modernizarea parcului.

Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și au termen de finalizare 24 august 2018, dar ritmul acestor lucrări a lăsat mult de dorit. "În ultima vreme au mai intensificat ritmul lucrărilor, după ce, împreună cu domnul primar, am avut o nouă discuție foarte serioasă cu constructorul. I-am cerut să tripleze numărul de muncitori și să lucreze în paralel atât la partea de betoane, cât și la partea de instalații. Noi înțelegem că au fost și zile ploioase, când nu s-a putut lucra, dar înainte de asta s-a mers mult prea lent. Sperăm ca până la urmă să se încadreze în termenul stabilit prin contract", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este una dintre puținele investiții importante care se desfășoară în Câmpina și că reamintim că valoarea contractului pentru executarea lucrărilor este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproape 250.000 euro.


16 Jul 2018 09:26 5193 vizualizari


Comentarii


  • 18.07.2018 19:16 Marius Fooooarte interesant! Ce sa intelegem noi de aici?! Ca dupa ce a certat firma din Vrancea la sedinta la care Tiseanu a absentat, acum e totul bine si frumos, doar i-au certat putin si gata! Ce penibil!
  • 16.07.2018 10:34 Pompiliu Andrei Mai mult ca sigur se vor incadra in termen,vor lucra si noaptea pentru ca nu ploua.HA-HA-HA
1016 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
418 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
916 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV