Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții Primăriei Câmpina au avut recent o nouă discuție ceva mai aprinsă cu constructorul care se ocupă de reabilitarea Pacului de la Soldat, din cauza ritmului de lucru nu tocmai satisfăcător. Este vorba despre firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, câștigătoarea licitației pentru modernizarea parcului.

Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și au termen de finalizare 24 august 2018, dar ritmul acestor lucrări a lăsat mult de dorit. "În ultima vreme au mai intensificat ritmul lucrărilor, după ce, împreună cu domnul primar, am avut o nouă discuție foarte serioasă cu constructorul. I-am cerut să tripleze numărul de muncitori și să lucreze în paralel atât la partea de betoane, cât și la partea de instalații. Noi înțelegem că au fost și zile ploioase, când nu s-a putut lucra, dar înainte de asta s-a mers mult prea lent. Sperăm ca până la urmă să se încadreze în termenul stabilit prin contract", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este una dintre puținele investiții importante care se desfășoară în Câmpina și că reamintim că valoarea contractului pentru executarea lucrărilor este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproape 250.000 euro.

5102 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pompiliu Andrei 16.07.2018 10:34 Mai mult ca sigur se vor incadra in termen,vor lucra si noaptea pentru ca nu ploua.HA-HA-HA
  • Marius 18.07.2018 19:16 Fooooarte interesant! Ce sa intelegem noi de aici?! Ca dupa ce a certat firma din Vrancea la sedinta la care Tiseanu a absentat, acum e totul bine si frumos, doar i-au certat putin si gata! Ce penibil!

Actualitate

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1525 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.