Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții Primăriei Câmpina au avut recent o nouă discuție ceva mai aprinsă cu constructorul care se ocupă de reabilitarea Pacului de la Soldat, din cauza ritmului de lucru nu tocmai satisfăcător. Este vorba despre firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, câștigătoarea licitației pentru modernizarea parcului.

Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și au termen de finalizare 24 august 2018, dar ritmul acestor lucrări a lăsat mult de dorit. "În ultima vreme au mai intensificat ritmul lucrărilor, după ce, împreună cu domnul primar, am avut o nouă discuție foarte serioasă cu constructorul. I-am cerut să tripleze numărul de muncitori și să lucreze în paralel atât la partea de betoane, cât și la partea de instalații. Noi înțelegem că au fost și zile ploioase, când nu s-a putut lucra, dar înainte de asta s-a mers mult prea lent. Sperăm ca până la urmă să se încadreze în termenul stabilit prin contract", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este una dintre puținele investiții importante care se desfășoară în Câmpina și că reamintim că valoarea contractului pentru executarea lucrărilor este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproape 250.000 euro.

4413 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pompiliu Andrei 16.07.2018 10:34 Mai mult ca sigur se vor incadra in termen,vor lucra si noaptea pentru ca nu ploua.HA-HA-HA
  • Marius 18.07.2018 19:16 Fooooarte interesant! Ce sa intelegem noi de aici?! Ca dupa ce a certat firma din Vrancea la sedinta la care Tiseanu a absentat, acum e totul bine si frumos, doar i-au certat putin si gata! Ce penibil!

Actualitate

406 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1808 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.

Alte stiri recente

1604 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2844 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.