Accident la Călinești. O femeie de 45 ani și un copil de 14 ani au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, în satul Călinești, comuna Florești, la intersecția a două drumuri județene, a avut loc un accident de circulație în urma căruia o femeie de 45 ani și un copil de 14 ani au ajuns la spital.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, un bărbat de 44 ani, aflat la volanului unui autoturism marca Renault, a intrat în intersecția din centrul satului Călinești fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui camion încărcat cu nisip, condus de un bărbat în vârstă de 48 ani. În urma impactului, autoturismul a fost serios avariat pe partea dreaptă, iar o femeie de 45 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, și un adolescent de 14 ani, pasager în același autoturism pe scaunul din dreapta față, au fost răniți, fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatisme cranio-faciale, în vreme ce băiatul de 14 ani are un traumatism la mână. Ambii au fost încarcerați, fiind nevoie de echipajul specializat pentru a fi scoși din mașina contorsionată. Șoferul autoturismului a suferit un atac de panică, fiind asistat medical la fața locului. În zonă se circulă îngreunat, agenții de poliție dirijând traficul până se va reveni la normal.

(Foto - IJP Prahova)

6900 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1657 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1407 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

423 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

97 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.