Monica Clinciu, numită director în cadrul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul câmpinean Monica Clinciu este noul director al Direcției Juridice din cadrul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, instituție aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Monica Clinciu, avocat de profesie, a ocupat prin concurs postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Direcția Juridică, iar apoi a fost numită director al Direcției Juridice prin ordin al președintelui Agenției Naționale de Achiziții Publice.

Monica Clinciu se numără, astfel, printre puținii câmpineni care acced în structurile administrației publice centrale. În calitate de director al Direcției Juridice din cadrul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, Monica Clinciu are în subordine două compartimente - Juridic și Contencios. Având în vedere că, în calitate de funcționar public, nu poate deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, Monica Clinciu a demisionat din funcția de președinte al OFL Prahova și urmează să demisioneze și din funcția de consilier local din motive de incompatibilitate. Următorul de pe lista de candidați ai PNL Câmpina la alegerile locale este Costel Manea, cel care i-ar putea lua locul Monicăi Clinciu în Consiliul Local Câmpina.

3957 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Paul 24.04.2020 12:56 Numele Manea nu imi spune nimic.E si el pensionar sau colonel?

Actualitate

349 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

2705 vizualizari
08 iul. 2020 10:44

Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.

Alte stiri recente

709 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1091 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.