Focare de COVID-19 la Câmpina și Azuga, în două tabere sportive pentru copii

Actualitate (Categoria articolului)

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, la nivelul județului Prahova au fost identificate două focare de COVID-19, a anunțat Prefectura Prahova. Cele două focare sunt la Câmpina și Azuga, în două tabere sportive.

Astfel, într-un cantonament al unei echipe de handbal, cantonament desfășurat în Câmpina, au fost identificați șapte copii pozitivi COVID-19. Aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegerea medicilor de familie. De asemenea, într-o tabără de baschet organizată în Azuga au fost identificați alți șapte copii pozitivi COVID-19. Și aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie. 
"Pentru ambele focare, contacții stabiliți în urma anchetei epidemiologice au fost carantinați. Niciunul dintre copiii care au participat la aceste tabere sportive nu are domiciliul în județul Prahova. În acest moment s-au finalizat activitățile în cele două locații și au fost stabilite următoarele măsuri: dezinfecţia curentă şi terminală pentru suprafeţe cu firmă specializată", mai informează Prefectura Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3613 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • marius 10.09.2021 17:53 Cu ce au fost testati ? Cu teste pcr care nu vor mai fi valabile incepand cu dec. 2021?

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.