Câmpineanul Marius Vasile, un nou titlu național cu un nou record personal la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism sub 20 ani, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat un nou titlu național, de această dată la arucnarea discului, cu un nou record personal, după ce în ziua precedentă, își depășise propriul record și obținuse titlul național la aruncarea greutății, în vreme ce sportiva Mihaela Marin, Andreea Lungu, câștigase proba de aruncarea discului.

Iată rezultatele complete înregistrate de sportivii clubului câmpinean:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 52,31m, nou record personal (precedentul său record la această probă era 47,78m);
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea greutății, 11,95m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, aruncarea discului, 40,61m, nou record personal;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, aruncarea discului, 39,18m, nou record personal;
Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) - locul 5, săritura în lungime, 6,43m.
Performanțe remarcabile, cu atât mai mult cu cât ultimii trei sunt doar juniori II, deci au concurat la o categorie superioară de vârstă.

3075 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

508 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1776 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2584 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

3010 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).