CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

- Sport -

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

”Eu oricum am 77 ani, nu mai îmi trebuie mie tărăboiul lor, dar nici să-și bată joc de mine niște neica nimeni! Tot ce au făcut a demonstrat doar că au oftică pe mine! Și generația mea a mai făcut greșeli, dar câtă perversitate există acum la AJF Prahova nu a fost niciodată!”, spunea în finalul primei părți a punctului său de vedere, Tudor Negoiță, oficial al AJF Prahova suspendat doi ani pentru fals în legitimații.
Iar Negoiță a continuat cu un atac fără precedent la adresa celor trei - Crângașu, Popescu și Dima: ”Când mă gândesc cine sunt cei care au decis acum mazilirea mea... Și poate a venit momentul să știe și opinia publică adevărul... Cătălin Popescu a venit la AJF pe o relație personală a lui Crângașu, după ce i-a rezolvat actele pentru o moștenire. Nu avea nicio legătură cu AJF-ul, dar a avut o relație la FRF și ne-am trezit cu el observator de joc, ceea ce la momentul respectiv i-a supărat pe toți, dar acum și-au revenit, că sunt mână în mână. N-a jucat fotbal, n-are nicio legătură cu fotbalul, dar l-au pus președinte mai întâi la Disciplină, apoi printr-o modificare de statut discutabilă, ca să nu zic abuzivă, l-au făcut vicepreședinte, răspunzând de arbitri și observatori. Marian Dima este secretar general la AJF, dar vine pe la sediu doar din an în Paște. Secretarul general ar trebui să aibă un registru de evidență al documentelor, să încheie procese-verbale... Eu nu cred că el are vreun rând scris pentru AJF. Au zis că vine să ne ajute, dar își ia câte un meci sau două ca observator și acesta este tot ajutorul. Ei scriu doar la calculator, le e rușine cu scrisul lor, pentru că eu și cu piciorul scriu mai frumos ca ei. În concluzie, nici el, nici Popescu nu știu nimic, nu au nicio legătură cu fotbalul, ci doar profită de pe urma lui. Cu Crângașu, situația e mai complexă. Are meritul că vine din iarbă, de pe gazon, a fost și jucător și arbitru, dar în ultima vreme venea la AJF doar când avea vreun interes... Nu vine cu săptămânile... E drept, e de înțeles, că e președinte la atâtea asociații că nici el nu mai știe... La fel ca și Dima... Eu nu înțeleg când au oamenii ăștia timp să le facă pe toate?! De fapt, nu fac nimic ca lumea și asta se vede. Am vrut doar să am ocazia unui punct de vedere public după o viață petrecută în fotbal, să știe toată lumea că nu suntem proștii lor! Oricum, vom acționa în civil, în instanță și ne vom căuta dreptatea acolo”, a mai spus Negoiță.
Fostul vicepreședinte al AJF-ului (foto, din perioada în care triumviratul de la conducerea AJF era Crângașu, Negoiță, Popescu) a încheiat cu tâlc, oferind public un caz la fel de grav, cunoscut de oficialii AJF. ”Un jucător de la CSO Comarnic, Ștefan Cătălin Burlacu, a jucat cu știința lui Cătălin Popescu și a președintelui Crângașu pentru echipa din Provița de Sus, cel puțin într-un meci cu CS Cornu II. A jucat pe buletin și aviz medical, pentru că are contract cu CSO Comarnic. Aștept sesizarea comisiilor AJF și în acest caz și măsuri!”, a mai spus Titi Negoiță.

O primă reacție din partea secretarului general Marian Dima
La scurt timp după apariția primului articol cu punctul de vedere al lui Tudor Negoiță, am primit un punct de vedere din partea secretarului general al AJF Prahova, Marian Dima: ”Atâta timp cât un oficial al AJF recunoaște cu nonșalanță că a înșelat în favoarea ginerelui în competiții unde oricare din noi ar putea avea un copil, nepot etc, nu e de comentat nimic. Nu poți avea decât compasiune pentru un astfel de individ. Nu vreau să-l jignesc, locul lui pare că e la altă instituție. Orice acuzație face, eu pot să-i răspund fără probleme. A falsificat carnete pe bandă rulantă, vezi și cazul celebru tot la juniori, dintre Comarnic și Bușteni”, a replicat Marian Dima.


23 Jun 2024 16:35 1183 vizualizari


Comentarii


  • 23.06.2024 16:55 Ina Fotbalul .....o mizerie, din păcate! Păcat ca tinerii, copiii, pun suflet, însă mizeria care exista în fotbalul romanesc, întrece orice limita! Din cauza fotbalului, copiii pierd respectul profesorilor, aceștia asemuindu-i cu mizeria care sta în spatele acestui sport. Păcat! Schimbați ceva, fiți corecți! Nu mai păcăliți!!!!
352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
501 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
526 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
784 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV