Primim de la cititori. Cine are grijă de amforele din zona centrală a Câmpinei?

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu amforele din zona centrală a Câmpinei.

Cititorul nostru ne-a semnalat că ”se deteriorează din ce în ce mai mult și parcă ar fi păcat. Nu știu de când sunt și ce reprezintă, dar par a fi simboluri deosebite ale orașului”.
Despre amfora de fontă, situată acum pe un teren privat, am scris în urmă cu ceva vreme. Datează din anul 1840 și a fost amplasată inițial pe Domeniul Cantacuzino, de la Florești, străjuind fântâna arteziană din fața palatului. Celelalte două amfore cu berbec, amplasate pe spațiul verde din fața Hotelului ”Muntenia”, sunt din beton, ceva mai noi, dar necesită la fel de multă grijă. Scriam și în urmă cu cinci ani că aceste amfore ar trebui mult mai bine întreținute și puse în valoare, dar iată că lucrurile nu s-au schimbat, din păcate.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

2019 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: