Expoziție de goblenuri, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Prima zi de primăvară (calendaristică) a adus la Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina deschiderea unei expoziții de goblenuri.

Sub genericul ”Flori... flori”, expun în sala mică a Casei de Cultură membrele Cercului de Creativitate Umană, care funcționează în cadrul Muzeului Județean de Științele Naturii. Sunt 47 de tablouri, având opt autoare, iar cele mai multe dintre opere au în mijlocul lor florile, dar și femeia, o îmbinare ca un șnur de mărțișor în jurul unui gând frumos.
Expoziția va rămâne deschisă timp de trei săptămâni, iar intrarea este liberă, după cum ne-a precizat gazda expoziției, Alexandra Toma, responsabilul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

1984 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 03.03.2023 13:21 Felicitări!👏

Social

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

1039 vizualizari
23 mar. 2023 07:44

Acțiune de suflet la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina - ”Pledoarie pentru rânduială”

Momente frumoase, pline de încărcătură emoțională miercuri, 22 martie, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, acolo unde a avut loc acțiunea ”Pledoarie pentru rânduială: elemente de port popular românesc cu miros de lavandă și busuioc”, inclusă în calendarul activităților Casei Corpului Didactic Prahova.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate.