CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Termenul de finalizare a blocului de necesitate din Câmpina, prelungit cu o lună

- Actualitate -

Termenul de finalizare a blocului de necesitate din Câmpina, prelungit cu o lună

Blocul de necesitate care se construiește în Câmpina, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, lângă blocurile IRA, nu va fi gata luna aceasta, așa cum prevede contractul de execuție. La solicitarea constructorului, Primăria Câmpina a acceptat prelungirea cu o lună a termenului de finalizare, considerând justificate motivele invocate de firma care realizează lucrările.

Construcția blocul de necesitate a început în august 2014 și ar trebui finalizată în august 2016. Firma Victor Construct SRL Botoșani care, trebuie să recunoaștem, s-a mișcat destul de bine la această investiție, spre deosebire de multe alte firme care realizează lucrări pe domeniul public, a solicitat prelungirea cu o lună a termenului de finalizare. Iar argumentele firmei au la bază perioadele în care nu s-a putut lucra din cauza inexistenței unui drum de acces la terenul pe care trebuia construit blocul și din cauza suspiciunii că pe locația respectivă ar exista unele guri de sondă. Înainte să se apuce de execuția lucrărilor, constructorul a fost nevoit să rezolve o serie de formalități cu proprietarii terenurilor din zonă, astfel încât să poată realiza un drum de acces la șantier, pentru utilajele grele. Apoi, pentru că la blocurile IRA din apropiere a fost găsit un puț de sondă, exista suspiciunea că așa ceva ar putea fi și pe terenul pe care urma să se construiască blocul de necesitate. Din fericire, suspiciunea nu s-a confirmat, în timpul săpăturilor nefiind găsite guri de sondă.
'Prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor la blocul de necesitate este justificată. Inexistența unui drum de acces și posibilitatea ca acolo să fie niște guri de sondă au întârziat lucrările. Am fost de acord cu prelungirea cu o lună, așa că, în loc de august, blocul de necesitate va fi gata în septembrie', a declarat primarul Horia Tiseanu.
Blocul de necesitate va avea demisol, parter, patru etaje și mansardă. Va fi format din două tronsoane, în total 72 de locuințe - 16 garsoniere și 56 apartamente cu două camere. Valoarea investiției este de 9.519.927 lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată dintr-un credit bancar luat de administrația locală de la BRD.


02 Aug 2016 11:11 6318 vizualizari



Comentarii






  • 02.08.2016 16:48 serban Tiseanu a facut tevatura mare in primarie cand a vazut solicitarea firmei din Botosani de prelungire a termenului. Si chiar a spus ca el nu va fi de acord cu asa ceva, fiind destul de vehement, atitudine pe care nu a avut-o - spre exemplu - in cazul odioseniei numita casuta piticilor, unde a luat apararea sistematic firmei respective. Ce ar trebui sa intelegem din atitudinea lui Tiseanu? Ca e ...? Nu! Ca in cazul firmei de la casuta piticilor a contat faptul ca aceasta executa lucrari la casa lui din cartierul Muscel? Nu! Noi avem un primar model! Model pentru DNA!
471 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2552 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV