Scrisoare deschisă adresată de un grup al salariaților firmei Neptun SA, domnului Eugen Prună, fost ofițer SRI, concediat în anul 2015, în prezent consilier la Primăria Câmpina

Social (Categoria articolului)

Am primit la redacție o scrisoare deschisă din partea grupului salariaților de la societatea Neptun Câmpina, adresată lui Eugen Prună, fost consilier în Primăria Ploiești, actualmente consilier în Primăria Câmpina. O redăm integral.

"Grupul salariaților din cadrul firmei Neptun, împreună cu membrii familiilor lor, însumează un număr de 5.000 de persoane care doresc răspunsuri publice referitoare la activitatea domnului Eugen Prună, fost ofițer SRI, fost consilier al fostului primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre:
Domnule Eugen Prună, folosiți informații clasificate primite în calitate de fost ofițer pentru șicanarea grupului nostru de firme?
Domnule Eugen Prună, folosiți informatori sau rețea de informatori, în momentul actual, pentru afaceri și demersuri ilegale?
Domnule Eugen Prună, sunteți implicat prin interpuși în acțiunea de clasare ca monument de patrimoniu a activelor proprietatea unei firme din grup prin presiuni exercitate asupra unor funcționari ai statului?
Domnule Eugen Prună, ne puteți spune ce hram purtați în Primăria Municipiului Câmpina? Ce legături aveți cu licitațiile și încredințările directe?
Domnule Eugen Prună, dormiți liniștit noaptea când știți că ați încercat să băgați oameni nevinovați în pușcărie și cu unii chiar ați reușit? Următoarele nume : Andrei Volosevici, Horia Tiseanu, Mircea Roșca, vă spun ceva?
Domnule Eugen Prună, ce legătură aveți cu firma din Breaza care a cumpărat batalurile de reziduuri petroliere de la o societate comercială cu 3 euro? Este adevărat că ați șantajat prin interpuși o firmă să vândă activul Rafinăriei cu o sumă modică unor persoane indicate de dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună, sunteți specialist în ticluirea de probe și trimiterea de reclamații false la diverse publicații și instituții ale statului (Garda de Mediu, Poliție etc)?
Domnule Eugen Prună, aveți curajul să vă supuneți testării cu aparatul poligraf, să declarați că nu dețineți și nu utilizați documente clasificate strict secret din timpul activității dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună, ce interese personale aveți la firma Conpet din Ploiești?
Domnule Eugen Prună, sunteți mândru de activitatea prestată 4 ani în calitate de consilier a fostului primar al Ploieștiului, Adrian Dobre?
Domnule Eugen Prună, este adevarat că, în calitate de consilier la Primăria Ploiești, ați cerut foloase necuvenite de la diverse firme care câștigau licitații?
Domnule Eugen Prună, este adevarat că v-ați activat informatorii (când nu mai aveați calitate) că să aflați amănunte despre vizita unui om politic la una dintre societățile noastre?
Domnule Eugen Prună, afacerile imobiliare de pe litoral cum merg? Sunt legale? Ați muncit pentru ele? Ați plătit toate impozitele  la stat?
Domnule Eugen Prună, nu vă este rușine că pătați haina militară și aduceți prejudicii  organizației din care ați făcut parte, cu toate că nu aveți școala militară?
Eugen Prună, cum sună în conștiința ta PATRIA A PRIORI???
Rugăm persoanele care au informații despre afacerile ilegale ale domnului Eugen Prună să ne contacteze pe adresa de mail: reprezentantii_salariatilor@neptun-gears.ro. Reprezentanții salariaților așteaptă răspunsuri de la persoana sus-numită și în funcție de acestea își rezervă dreptul să sesizeze Parchetul Militar și alte instituții ale STATULUI Român și Uniunii Europene."

4101 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 14.02.2022 09:54 Cănd pisica nu-i acasă....
  • Dorin 14.02.2022 14:50 Cum poate Câmpina să aibe atâtea ghinioane? Când era PSD la putere, noi aveam primar PNL. Când este guvernare PNL, noi avem primar independent. Când Dobre a pierdut alegerile la Ploiești, a venit la noi ca marele salvator. Când cineva de la Ploiești are probleme, vine la Primăria Câmpina. Chiar așa....???!!!
  • Alina 14.02.2022 19:05 Domnilor, mi se pare foarte grav ce se intampla, daca este adevarat. Omul asta, impreuna cu Adi Dobre, administratorul public cer dosare, hartii in primarie in calitate de angajati. Date despre mine, despre dvs, despre oricine. Nu vi se pare grav?????

Social

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

2050 vizualizari
29 ian. 2023 20:51

In memoriam prof. dr. Gheorghe Râncu - Vocația dăruirii

1 comentarii

La 28 ianuarie 2023 s-au împlinit trei ani de la dispariția profesorului Gheorghe Râncu.

Alte stiri recente

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.